Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fikret se krsti sad, niko ga ne spominje ima 2 sata!
@gurabija pa to je i cilj a mi uvijek nasjednemo evo godinama to rade
@gurabijaa
mislim da bi za ovu zemlju bilo bolje da je ova grupa gradjana danas izasla na ulicu zbog pljacke stoljeca vezane za respiratore. sarajlije se sjete da su antifasisti samo kad treba nesto u kontru srbima i hrvatima. nesto se ne sjecam protesta gradjana i glumaca kad se skoli davalo ime Mustafa Busuladzic, niti kad su svi redom antifasti skinuti sa imena ulica glavnog grada...
Obratite se gospođi sa "vi" nije vam dala dopuštenje da joj se obraćate sa "ti" 🤣
CIJE SMO MI CVJECE? DIGNITE RUKE MOJE BOSNJE I PROUCITE FATIHU ZA ZRTVE BLAJBURGA. I MOJ JE DEDA TAMO STRADO.
Hebo te deda fasisticki
"Radi se o normalnom covjeku koji nije fasista". Cuj "psihicki bolesnik" jbt. Ko je ovdje lud, onaj ko podrzaca fasizam, ili ko se protivi istom??? Pa da li su ovi ljudi normalni jbt? Ali zaista???
Nije je balkanac rezirao. Stiven Spilberg = objektivni Jevrej iz SAD. ;)
E cuj "Srca Isusova". Strucnjaci za vadjenje srca, ociju itd. Ko ne vjeruje neka odgleda Sindlerovu listu. O cemu se ovdje radi jbt? "Blajburske zrtve". ???
Zapitajte se malo...ova se misa za žrtve održava ima podosta godina. Zašto je ove godine toliko u fokusu??
@DeuxExMachina Zato sto je svijet u krizi i zato sto Vatikan i Zapad zele da revidiraju istoriju kako njima odgovara. Eto zasto.
Ne znam zašto, ali konstantno mi Caco pada na pamet od kada je krenula ova frka ....ne znam zašto....
Najinteresantnije je to što će ovim nazočnim prosvijednicima prvo zatrebat respirator i hodža i svećenik..A možda će se i za nekog služit misa zadušnica...
Slika br. 3 da počupaš kosu s glave. Evo ja ko fol nosim masku… da pokažem... dok se ponašam na način koji je suprotan svrsi nošenja maske.
E jadnih vijesti. Bijednih materijala od kojih se vijesti prave.
A đe su bili keyboard-warriors?
Hajde da vam pricam o napadu Eugena Savojskog i kalo je krscanska raja Sarajeva stala uz Eugena i pocela pljackati kuce Bosnjaka i rusiti sarajevo-seher. Tako je bilo i devedesetih, a toj tvrdnji u prilog je i ovaj "pravi sarajlija" koji je u sred Sarajeva, nedaleko od Markala negirao opsadu Sarajeva i njegove zrtve. Lik je za samara, jer neces ti nekome dokazivati presude haman pa na markalama gdje su jos "sarajevske ruze" svjeze.
Najveću podršku ustaše su dobile od vrhova katoličke i islamske vjerske zajednice. ”NDH stvorena je Božjom milošću, mudrim i požrtvovnim radom Poglavnika i ustaškog pokreta te voljom naših saveznika. Od osnutka Države (…) prošlo je kratko vrijeme (…) učinjena su djela, koja zadivljuju…”, pisao je tako nadbiskup Stepinac . DOSSIER NOVI.BA
0:27 'Nemojte na TI, sa gospodjom, nije Vam dala dopustenje' :(((( Suze mi krenuse.
Građani BiH,molim vas budite pametni i ne nasjedajte na provokacije što UZP ovaca,što Genocidaša.Nadurali smo i gore.Kako reće Josip Pejaković bit će Bosne.
@BrojJedan1 Nemoj se ti sekirati ima jedna motka i za tebe! Za takve maloumnike, rjesenje nije zdravstvena ustanova, nego bakije ili slicne kompanije...radice ove jeseni punom parom !