Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hmmmm......koji ti je fazon da koristis moj nick i pises sranja u moje ime????
meni se licno svidza spomenik imam jedan isti takav u mojoj sobi, samo mali i od gume rado se igram s njime :))))
nema normalnih - jer da ima ova zemlja nebi bila najzaostalija europska rupa (prva je moldavija) Kakvi ljudi takva zemlja ....takve ceste , fasade pa i spomenici ........primitivni!!!
Ma mogli ste pogledati i druge spomenike, npr. u Konjicu koji je izgrađen među prvim u BiH. Ovaj u Sarajevu je pravo razočarenje.
aaaaaaaa...koji si ti retard grgon!!!!!!daj nauci da koristis tacku ili zarez pa onda se javi!!!! seljacino jedna
pa sta kad lici na zeleni penis na dva sta treba reci joj vidi kako lijepa ruza,,,,,koji ste mentoli
Bukvalno mi se povraca kada vidim kakav rijecnik koriste pojedinci na ovako tuznoj vijesti. Pa imate li imalo osjecaja i obraza bagro jedna seljacka nevaspitana?!?!
jah..jos nesto!!! LIK JE LEGENDA!!!! hahaha..crknite dusmaniiiiiiiii ! ! ! ! ! ! !
hmmm...stvarno nevidim zasto vecina vas komentarise stvari koje uopste nisu u vasem domenu!!!zasto blatite covjeka koji uopste nije loseo odradio svoj posao!pa dajte ljudi,on je bar nesto uradio za tu djecu.i svaka normalna osoba nikada nece reci da je to ruzno i da nevalja.bas naprotiv!!!! i,da.stvarno neshvatam one koje od sklupture vidi muski polni organ!!!aaaaaa..bas nidje veze!! KADA BUDETE ZNALI BAREM NESTO O UMJETNOSTI JAVITE SEEEEE!!!!!!!! a do tada barem budite dovoljno tolerantni i svoja misljenja sacuvajte za sebe jer su stvarno suvisna i primitivna!!! uz duzno postovanje izuzecima! i veeeliki pozz arhitektu ovog djela !
pa ja sam ena dolazim iz Pule u horoskopu sam riba i to e to
AKO OVOJ GOSPODJI OVA SKULPTURA LICI NA MUSKI POLNI ORGAN ONDA JE ONA LEZBEJKA ILI JOJ TAJ ORGAN VIRI IZ OCIJU. POGLEDAJTE IZGLED SKULPTURE ODOZGO .
isti je kretenčina napravio spomenik Mirzi i Davoru.Papčina hercegovačka koji je u talu s nekim,uzeo je pare i napravi ruglo.Sljedeći put kad mu daju da pravi neki spomenik ,biće skulptura ženskog polnog organa. Inače,ko je tom idiotu od skulptora i kipara dao uopšte da radi takve monumentalne spomenike?
sram vas bilo....djeca su pomrla i nek im se izgradi spomenik kako i stoji/...ccc....sta se zale da je sramota podizati spomenik.........bar im nekako trebamo pocast odati...ccc
Citam i ne mogu da vjerujem... Od vasih komentara mi se smucilo! Ne znate vise sta cete od sebe nemate drugog posla nego psovati jednu drugima ovdje! Bila sam u Sarajevu cio rat, gledala potoke krvi kako se slijevaju ulicama istim ulicama kojima vi danas hodate i umisljate kako je vase misljene ispravno... zbog takvih poput vas svi oni su i ubijeni, takvi su krivi za rat!!!! A ja i jos hiljade djece poput mene ostalo je uskraceno za djetinjstvo i sve ono sto ono donosi! Neka vas je sram i stid!!!!!!!!!!!!!!!!
Spomenik treba da bude za SVU djecu Sarajeva, ginula su djeca i na Ilidzi i Grbavici, ali to su cetnicka djeca, pa samim tim nisu zasluzila da ih se pominje...