Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.ads.gov.ba/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=489&catid=59&Itemid=62&lang=bs I TO JE TO - PO 100 BODOVA ZA PODOBNE KANDIDATE, TAKO SE TO RADI U NASOJ DRZAVNOJ SLUZVI
LJUDI PUTUJU NA MJESEC , A VI NEMOZETE U EU ???????? KAKVA JE OVO DRZAVA , FUJJJJJ
jah, zaboravih reci i to, da karam glupe klinke, maloljetnice sto se loze na moju ublahasku pricu, i vjeruju u moje ideje, sve za mlade
Vidi nam nepismenog ministra hahahhahaha, 100% je adekvatan funkciji - njegova ministarska glava srazmjerna je veličini Dodikovog dupeta.
Ovi iz SDA i SBiH su nam ukinuli drzavu i razbili je na entitete i kantone, ukinuli su i privredu, djetinstvo, mladost, ljudska prava, vodu, grijanje........ ukinuli su nam struju, ukinuli su nam hljeb......njima jednostavno ide ovo ukidanje.... AKO NAM NE UKINU I VIZE SMIJENIT CEMO IH!
ako necete krasti ne mojte nit dolazit. ja ne znam da kradem pa se vracam kuci jer ovdje nema vise hljeba. a naj gore od svega je kada te ne pismen jeb€
\"EVROPO\" OKUPAJ SE DOLAZIM !!!
taman kada bude predizborna kampanja, to će uvjeriti narod da ponovo glasa za sda, da ih ukinu ranije, ne bi valjalo!
da su komunisti na vlasti nikad nam ne bi ukinuli vize. aferim SDA! ja cu jopet glasati na nase. BIH4EVER!
@... - vidi se ko ce JOPET glasati za njih hahahaha ma napredni smo toliko da bi nam i Zambija pozavidila hahahaha
Izgleda da smo mi Srbi krivi i zato sto ti nemas tri ciste u glavi.
gledajte sta narod radi po Grckoj kad im malo iz dzepa zafali! A vi ljencine samo sjedite, kukate a nista ne radite da vam bude bolje, a na oci vas kradu...primitivo jedna!
strajk 24.02.2010. u 16:05 u bih-i treba revolucija i generalni strajk.....pa da vidite kako ce ove lopovske pederaste strankice radit svoj posao........dok narod ne sidje na ulicu i ne lomi nema nista!!!!! i vize ce bit ukinute za kratko vrijeme, trebali bi u koordinaciji po svim velikim gradovima bih-e zajedno svi koji nisu zadovoljni lopovima na vlasti iznanadno strajk ,bojkot i lomljenje, dosta vise cirkusa i lopovluka, sve drzave teze prosperiteu i politicari rade za drzavu i narod dok kod nas narod radi za politicare i lopove na vlasti!!!
sto li se nas ministar unutrasnjih poslova zabrinuo sto juce ukradose najvazniji lap top i dokumenta javnom glavnom uziocu bih-e barasaninu bih-e!!! mora da je poslo 1000 policajaca i sipu vec vise od 24 sata koji neprestalno rade da se lopovi uhapse, mozda je i to bio jedan od uslova za ukidanje viza?
Uh jedva čekam da nam to ukinu pa da skupim lovu za taj eko-bio-pasoš i da kažem Pozdrav domovini kao u dobra ratna vremena.