Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
0

Škola fudbala "Valter" u ASA Čarobnom svijetu

Sarajevo-x.com
U okviru Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa će sutra, 07. januara, u 14:30 sati ASA Čarobni svijet posjetiti treneri i članovi Škole fudbala Valter, s kojima će se djeca upoznati te naučiti nešto novo o fudbalu.

Škola fudbala Valter iz Sarajeva postoji od marta 2011. godine. Osim redovno zaposlenih trenera, ovu školu su podržali i Edin Džeko, Emir Spahić, kao i mnoga druga eminentna imena bh. i evropskog fudbala. Škola fudbala Valter djeci pruža mogućnost da redovne treninge pohađaju na pomno biranim sportskim terenima.

U toku je upis novih članova te će svi zainteresirani dječaci koji sutra posjete ASA Čarobni svijet moći odmah dobiti osnovne informacije o školi fudbala i upisu. Članarina za jedan mjesec iznosi 35 KM, a prvih deset dječaka će uz upisnicu i članarinu kao poklon dobiti i fudbalsku loptu. Više informacija dostupno je na web-stranici http://www.sfvalter.ba.

Informacije o sadržajima i aktivnostima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa možete pratiti na oficijelnoj web-stranici - www.sahm.ba, a naravno, tu je i Facebook stranica Sarajevo Holiday Market.