{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Selam Tufekčić & Band u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

S
12.1.2012. u 12:03
0
1
Selam Tufekčić & Band u Sarajevsko pivo Holiday Pubu
0
Dobra zabava uz odličnu muziku nastavila se i jučer, 11. januara, u Sarajevsko pivo Holiday Pubu nastupom Zlaje Bacardija & Banda. Ovaj etablirani sarajevski klupski sastav koji nastupa od 2004. godine još jednom se pobrinuo za izvrsnu atmosferu u Holiday Pubu izvedbom odličnog repertoara bossa nove, jazza te domaćih i stranih hitova.
Zabava u Holiday Pubu će se nastaviti i večeras, u četvrtak 12. januara, od 20 sati, nastupom Selama Tufekčića & Banda, koji će biti zaduženi za još jednu noć izvrsne muzike uz obrade najpoznatijih pop i rock hitova.

ASA Čarobni svijet je i dalje na raspolaganju djeci od 4 do 12 godina od 10 do 22 sata sa mnoštvom zabavnih aktivnosti: učenje engleskog jezika, bojenje, crtanje, pričanje priča, pjevanje te nezaobilazne igrice ASA Super vozač i PrvoKLASni Wii turnir u tenisu. Djeca će se danas u 17:00 sati, u okviru programa “Upoznaj profesiju” upoznati sa gimnastičarkama Kluba ritmičke gimnastike Bosna.

Djeda Mraz i vilenjak će se u Coca-Cola kućici s djecom družiti od 16 do 20 sati. Napominjemo roditelje da fotografije njihove djece sa Djedom Mrazom mogu podići do 15. januara u terminu od 16 do 20 sati te vikendom od 12 do 14 i od 16 do 20 sati.

Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu i dalje možete pogledati raznovrsnu ponudu izlagača, a jedan od štandova je Žužu's, poznat i kao Kućica dobrih ljudi. Na štandu Žužu's se prodaju proizvodi koje su izradili članovi Udruženja za podršku osobama s intelektualnim teškoćama Oaza, čestitke iz Dječijeg doma Egipat te kalendari Mije Jeličić, teško oboljele kćerke legendarnog Sarajlije Mladena Jeličića Troke, ali i njegovi kolači, od kojih je prihod namijenjen njenom liječenju. Žužu's prodaje i ručne radove iz cijele Bosne i Hercegovine – od cipelica i modnih dodataka za bebe do raznih ukrasa, nakita, modnih dodataka i božićnih poklona. Ponudu izlagača možete pogledati od 10 do 22 sata.

Podsjećamo da je u okviru Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa organizirana i vanredna autobuska linija Sarajevo – Jahorina, koja će voziti do završetka trajanja Marketa. Autobuska linija je organizirana u saradnji sa Insider City Toursom i Hotelom Termag, a cijena karte u jednom pravcu je 5 KM. Vanrednu autobusku liniju Sarajevo - Jahorina omogućio je USAID-Sida FIRMA projekt.

Informacije o sadržajima i aktivnostima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa možete pratiti na oficijelnoj web-stranici - www.sahm.ba, a naravno, tu je i Facebook stranica Sarajevo Holiday Market.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: