Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moram primjetiti kako postoji određena nelogičnost- naime, građani su se bunili jer je stakleni otvor opasan za djecu, ali iz razloga jer se djeca igraju na trgu. Divno je sto će se adaptirati "podzemni" poslovni prostori, kako je to i nekada bilo, ali je apsurdno postavljati zelenu pijacu na povrsinski dio trg-a i oduzimati djeci prostor za igru- a to mu je i prijeratna svrha bila. Bilo bi divno da su umjesto kamenih ploča postavili gumene da se djeca ne mogu povrijediti u igri, da su napravili nesto za djecu....
Da li će biti fiskalizacija ili ono od oka od ibora do izbora-tkz kofer firme
Za izvanredne je pohvale i svu podršku saniranje devastiranih gradskih površina i objekata, koje godinama predstavljaju ruglo grada. Ako se to može transformisati u koristan prostor utoliko još bolje. Izgleda da je mladi načelnik našao NAJBOLJI mogući način da se dopadne biračima. Jasmin Imamović je ruglo i šikaru u centru grada pretvorio u već čuvenu Panoniku i Tuzla će ga pamtiti do vijeka. Najbolji su oni ljudi koji čine dijela koja koriste i služe ljudima.
@destruktivno govoreći.... Ništa nije lakše nego vodu zamutiti i BUDALU naljutiti!