Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skijanje je skupo, ali nikad nije bilo jeftinije... velika je ponuda kako nove opreme, tako i polovne, koja se stvarno može povoljno nabaviti. ove godine sam kupio sezonsku kartu na kaciji za 180KM. malo organizacije i sve se može... uživajte ljudi!!!
@snob Istina, skupo jeste. Al ne idem ni ja cesto, sport volim uzasno,ali radije cu poci na Bjelasnicu i skijati neg na neke druge gluposti potrositi lovu...
Jooooj, jedva čekam, ima da goriiii!!!
Skupo jeste, nedostizno nije. Nema puno ljudi koji kod nas vole skijanje, na zalost i sam se pocinjem osjecati poput snoba gore, iako posteno zaradjujem novac.
idemo u kandu montreal brate
Ija sam ljubitelj skijanja ali mala mi plata nisam parlamentarac niti njegov sin,a moja djeca mogu sanjati livt i skijanje,,
Ide li iko? Ima li prijevoza ikakvog ljudi? Nek ide ko ima ili ko je dobio na nagradnoj igri :D
..ma divota :P
Kako vas nije stid,narod nema hljeba da jede a ne da ide u planine,imaju političari
ma jer tamo nema zime ojdada ojdaa
dodjite na jahorinu, montirani su novi liftovi, Europski ugodjaj, a na bjelasnici 80 % papaci.
OD KOJIH PARA DA IDEMO KAD JE GORE SVE SKUPOOOOOOOOO:LOPOVIIIIIIIIIII
A ima li kakav prijevoz organiziran?