Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitas clanak...divno bajno...ispod:prethodne vijesti i naslov:U Prijedoru 20. jula ukop 48 žrtava, među njima tri maloljetnika. Najmlađi među njima je dječak Zlate (Himzo) Hrnić koji je imao 15 godina kada je ubijen. Stvarno pateticno.
Cijev se uvijek drži podalje od čovjeka, upamtite to! Inače, pozdravljam promjene u Streljačkom savezu BiH. P.S.Parafrazirat ću kolegu komentatora (mada nije u mom maniru, a u jednu ruku je smiješno i poučno): "Nije bitno ciljati u metu, bitno je metnuti u cilj"
Ima jedna dobra, stara engleska poslovica: "Dobar strijelac se ne poznaje pio svojim strijelama ( oruzju), vec po svom cilju (meti). "
Samo vjezbajte! Trebace nam precizni strelci u odbrani BH zastave, kao 1992
Centar za istraživačko novinarstvo (CIN) radi za SDP. Jeftin pokušaj da se prikaže prenošenje nadležnosti sa države na entitet kao nešto pozitivno. Dobrih ljudi ima svugdje ali kod Bosanskih srba i hrvata oni su debela manjina. Svaki pokušaj MZ da prikaže to drugačijim nego što jeste je smiješan. Ako želite vidjeti kako razmišljaju dotični otiđite na poskok, heceg bosna, nezavisne novine, press rs itd. I u Jugoslaviji su komunisti pričali o suživotu i šta bi!? Komšija komšiju je ubi! TREBA GRADITI SUŽIVOT ALI NE NA MITOVIMA NEGO NA ISTINI.
...treba se otresti i predrasuda...politički i logički je naivno (ili zlonamjerno) pokušavati stvoriti unitarnu državu na razvalinama sfrj, koja ni sama nije bila unitarna...yebiga, braćo bošnjaci, politički, u bih vas je snašla uloga srba u sfrj...brojčana premoć i sve što uz to ide...
Ah...kako srcedrapateljno...pardon...mislio sam reci PATETICNO!!!