Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je CIK sad? Ovim treba zabraniti kandidaturu na izborima, čisti fašizam.
Čovjek bi pomislio da je ovo satiričan spot koji prikazuje kakve idiote imamo u politici a kad ono prava politička stranka snimila ovakvu idiotariju. CIK javi se!!!
KAO DA NESTO RADI CIK ILI SMIJE NESTO. Ma hajde Bogati.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zivim u RS,prosao kroz rat,rodio se i skolovao u SFRJ.Shvatio da smo se podijelili,iako se moglo i drugacije..ali na rat i stradanja ne bih vise nikada pristao.Ovakvi spotovi samo podgrijavaju mrznju i truju djecu koja su vecu evropejci i svjetski ljudi od nas roditelja.Onda im dodje neki dr.Stevandic,da im zivot zgadi...i sto omladina odlazi..e,pa zbog ovakvih primitivaca i prostaka.Trebam li reci da sam Srbin,moram li se legitimisati da bi moj komentar bio vjerodostojan??
Kakv je ovo medzed izaso zadnji na videu
Lažovi bolesni srbski
sad smo ih BA zavadili.... pa ćemo ih začas BA razvalit.... slušaj momci..... malo ste se prevarili..... republika srpska je ujedinjena! *pljas* babababbabahajahaab
a daj ba hahsgsgshshs
Da je bošnjak napravio ne bi bilo priče kako mrzim bošnje dignu se za svaki k. koji je protiv njihaaaa
BOLESNICI
Primitivni kompleksaši zadojeni mržnjom, primitivnom bahatošću i prostaklukom misle da su neko nekakav faktor. Jedino postignuće ovakvih idiota biće kada im pred smrt postane jasno da su samo bili izmanipulisani za nečiji kriminal. Ništa drugo. Bjedni jedovi.
Glupo je nesto drugo ocekivati iz genocidne tvorevine...
Užas..dno od kvaziintelektualca..dno ljekarske etike.. nažalost ovakvi primitivci u javnom životu i politici jasno pokazuju na kakvom smo zajedničkom dnu kao društvo
Dovoljno je da mu vidis glavusu da ti sve bude jasno....
Šta očekivati od pećinara i šumnjaka nego ovako nešto primitivno i bolesno .
Onaj ko je osmislio ovaj spot bi morao mijenjati profesiju pod hitno na ovakav način pokazati kako je ujedinjena srpska je smješno i satirično. Neko je pokušao da na vrlo loš naćin kopira Gebelsa.
Tužno i žalosno gdje i sa kim živimo.
Ma kakav cik ?? Kome ce cik sta zabranit kad su ovisni od ovih stranaka. Fujjj bljak drzava,politika,religija i glupavi ljudi
DICKOVA STOKA