Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trazi ga Arsenal
Ako SKAKA ovako nastavi imat ce VE BE ER :)
Poklonio top za iftar na kraju Ramazana.
Sta ovaj top ispaljuje lepine pa je ramazanski?
Jadno na sta su spali pojedini novinari Klixa. Ne pišem Komentare da bih patio od toga, koliko ih je puta neko pozitivno ocjenio ali da to koriguju i brisu, je dno dna od novinarstva. Ovo je pitanje za urednika, koliko je Skaka platio da ovaj novinar to uradi...
Vid' mlade što mjeri kalibar...
NE MOGU DA VJERUJEM DA JE KLIX VARA SMIJEŠNO 0RIJE 2 SATA BILO 5 PLUSEVA SADA SAMO 17 MINUSA KAKO STE JADNI NEPROFESIONALNI FUJ
Kaže Skaka čestitam vam Fočaci na ovom topu.
Samo vi pucakajte, ako vas čuje Vojvoda Rajko Kušić... jah...
ako moze RS i Dodik 2000 pusaka zasto ne bih mogao Skaka par topova? ha ja... Nikad ne znas kad moze biti iftar sad pa sad mogu iz Islamske Zajednice javiti "iftar u 18:00" i sl. Bravo👏 Neka se zna da nas ne moze niko, nikad, nigdje iznenaditi. .. "Top je kostao 20000 KM model IFT 56X"
"ima opciju i da najavi sehur"
Taman ce ga iskoristiti ova 2 dana ramazana sto su ostala.
Skaka-artiljerac. Glup je ko top. Ne valja za ove ramazanske dane ovakva prica, ali ne moze covjek da ne reaguje. Od svih problema koje ima ja glavni grad i drzava, gradonacelnik tog glavnog grada bavi se nazovi topovima i pirotehnikom. Jesi li naucio Skaka do sada sta je fasizam a sta anti fasizam?
Svaka cast topovima ali ja bi ja postavio jedno pitanje s obzirom da se ovo finansira iz budzeta gradske uprave: Da li djeca ugrozenih kategorija imaju npr. skolu plivanja za 0KM u Gradskom Bazenu Otoka? Ili ne moraju ni znati plivati, nemaju roditelji para da idu na more valjda. :)
Skakka je ukinuo ''besplatno rekreativno plivanje bolesnim penzionerima'' na bazenu Otoka i od uštede uplatio top goraždanima.
herojskom gradu na uni poklanjam ovu haubicu
Hahahahhahhahaahahhahahahhahahahah bas bas top ☝️ ovce mirne samo trepcu .......bleesee bleeeeee lagano ga hanumica okrenu ka sebi ....!
NIJE DAO IZ SVOG ĐEPA SIGURNO, TROŠI BUDŽETSKI NOVAC ZA SVOJU PRIVATNU PROPAGANDU... KAO ŠTO I PODKRADA LJUDE I BUDŽET SVOJIM BESPRAVNO POSTAVLJENIM REKLAMAMA, GDJE MJESEČNO KASIRA VIŠE OD 20.000KM SVE TO KORISTEČI SVOJ POLOŽAJ I OTIMAJUČI JADNOM NARODU.
PITAM SE GDJE SU INSTITUCIJE GONJENJA I ŠTA RADI TUŽILAŠTVO U OVOJ DRŽAVI
PA VI SAMO GLASAJTE ZA OVAKVE I NJIHOVE STRANKE...!
Kao gradonačelnik, on bi trebao biti jednak prema svim narodima i vjeroispovjestima. Ovako samo skuplja poene kod muslimana i SDA glasača. Da li je u redu poklanjati samo jedan poklon, vjerskog karaktera? Kada će pokloniti nešto povodom drugih praznika? On treba da se brine za građane i razvoj grada, a ne da troši novac na ovakve stvari. Žalosno.