Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko god ga osporavali, čovjek u svom domenu ovlasti nešto radi za razliku od prehodnih gradonačelnika. Vrlo je važno imati dobre odnose i saradnju sa svima koji to žele. Ova iskompleksirana razularena rulja na kliksu što sve dočekuje na nož je totalno nebitna.
@suština da otvorio je nova radna mjesta u svojoj kafani SQ na Dobrinji tako što je pregradio požarni put. Izbušio zid zgrade i vlasnicima stanova omogucava svaki dan da uživaju u mio mirisima kuhinje. Kažu stanari najviše uživaju u mirisu luka. Osim toga nikad im nije dosadno jer im muzika drma od jutra do sutra.
https://bhprijevoz.com/ BH Prijevoz - sajt o prijevozu u Bosni i Hercegovini
Gradonacelnici BG i BL imaju ista prezimena
Samo ga mozete na onu stvar dignuti. Priznajte da za 25 godina niste nista napravili. Nisno htjeli socijalizam sad imamo nacionalizam i gledajmo Skaku ludog bradatog.
trilaterale longitulale...
Kakav Zagreb, Hrvatska je beznacajna, za 10 god ce po prognozi strucnjaka imat manje stanovnika od Slovenije
Sa djikanima nema pregovora, a ko da je nama BG vazan??Neka vas tamo preko Drine, najsigurnije:-)))
@I-E-A-I-A-I-A prepalo se ono. Neboj se majiiii
P**usi Cetniku i Ustasi i eto nivoa.
Moramo se odbraniti od vlaskih fasistickih svakodnevnih nasrtaja
Nivo cega ..? Ah ti sunce ebem i tebi i nivoima ..!
Mrs
Odnosi sa Beogradomi Zagrebom su nebitni. Nisu nam sređeni ni odnosi među gradovima unutar granica.
Pozdrav Bosno , Pa nije na nama,mi smo za mir i bolji zivot,
Baš je Skaka i oni koji su ga izabrali ''rođen'' da podigne odnose sa Beogradom i Zagrebom na viši nivo. Osim ako nije neka kompenzacija iz njegove porodične tradicije.
Sa ZG i mozda ali sa BG nevjerujem jer upravo sadasnji BG rezim radi na urusavanju i integriteta i suvereniteta ove drzave BiH na celu sa Kurcicem putem direknih izvrsilaca laktaskog cepra,Ivanica i poltrona Covica
aj ti sine nauci prvo da odvojis ne od glagola pa onda predji na politikanisanje nisi savladao gradivo iz 3. osnovne a bijes po temama zrelim za magistra politickih nauka. idi redom