Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I rek’o mu:Svaka cast,doktore😀
Skaka najveci gospodin
@Admiral haha, bravo majstore
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da vidimo hoće li nagraditi časnog policajca koga je fizički napao sandžak- kriminalac Ališpago?
Ma Alispago neka se napusi racku...
Ališpagi ako neko naudi biće belaja .Golemo njesra.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A zašto nije reagovao kada je on nju tukao, tako naša policija radi u svemu sačekaju sa strane pa onda kad je sve gotovo priđu da lafo nešta urgiraju i uspostave "red".
Nisam citao tekst(mrsko mi), jel on dobio osim usrane medalje kakvu novcanu nagradu ili povisicu? Svaka cast decku sto radi svoj posao kako treba
Jeste jaki na tastaturi nema šta. Pa vi prvi da čujete pucanj počeli bi bježati panično a ovdje ismijavate policajca. Otkud je on znao da li je ona profesionalni vojnik ili nije. Eto skupite vi hrabrosti pa priđite nekome ko drži pištolj u ruci uperen u drugu osobu a kamoli da puca pa da mu onda prilazite. Svi ste hrabri na tastaturi, klasicni nehljebari koji po citav dan sjedite kod kuce komentarisete clanke i kukate na drzavu :)
@sinbosanskii Jedan prst u sebe jedan na druge.
Divota jedna, sve sami machisti!Zena se odbranila od udaraca, to je zakonski dozvoljeno a oni je zatvorili! To samo kod nas postoji : u zatvor zbog legitimne samoodbrane.Pomogao napadacu?Necuveno!Sto ne date rijec Ajli da cujemo njezinu verziju.Sram vas bilo.Pojma nemate o novinarstvu.Sada cu podici sve zenske pokrete, ja sto vam kazem!
Ajiiii !!! Kuku majko, nemoj Azura Parisic ko Boga te molimo.
Sad kad je pojednostavljen put do posjedovanja oružja, svaka budala će moći da puca kad god se malo naljuti!
vidi kako Skaka gur ramena naprijed ko Bakke, da izgleda veci. hahahahaaaaaaaaaaaaaaaa
pa to mu je poso !!!
Jel' ga osunetio, možda?
Cuj razoruzao a pise u avazu bacila pistolj
wow sad im djele nagrade jer rade svoj posao jbt pa meni bi onda sef trebao svaki dan davat nagrade
@Kretenizam_u_najavi bolje da te bije, u radnovrijeme pise po klixu!!! Majmunko idi radi i ne bubaj gluposti!!
Kad se ovo Abid Sakalaš slik'o s milicijom XD
Kae svaka cast sto si naoruzao muskarca :D :D :D
Skaka podrzajem nasiljem zenama djevojka je ispravno postupila u samoodbrani prilikom maltretiranja od strane jaceg od sebe svakog koji digne ruku na zenski pol treba objesiti na javnom mjestu
Nek nagradi i onog što ga je Zuka nokautiro :)
zuca legendo da je jos takvih ko ti.