Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teleća SDA glavuša. Ne zna polupismeni berberin Abdulah Skaka ni gdje je došao. Skaka, Skaka uhvati se kitte i okani se politike!
@Antiboot Najtuznike sto je on jedan od najboljih gradonacelnika poslije rata
@Antiboot Nisam ni u jednoj stranci al pričaj qrcu paša , ovaj čovjek obavlja posao gradonačelnika pa kako god, šta su uradili ovi prije njega , samo 2 njegove stvari koje je uradio ( žičara, eyof ) vrijede više nego posao koji je njih 5 prije njega uradilo a to što ti ne poštuješ rad već ljude vjeruj mi nije do Skake ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovdje vecina naroda totalno pogubljeno, oni misle da su ih turci pravili
nek procitaju naseg pisca Edhema Mulabdica - Zeleno Busenje
Predsjednik Izetbegovic je vidio rad i trud naseg gradonacelnika i zato mu ukazuje cast da ga predstavlja na velikim susretima sa nasim prijateljima Turskom Skaka ce aBd jednoga dana biti nositelj SDA stranke
Ono kraljica Katarina, ljiljani, Turska i tako to nasa istorija. I branitelji bosne od okupatora. Trazite kosti sina kraljice, tj kraljevica da bude vracen u domovinu da mu kosti se vrate u otadžbinu ili nako na pecenje i tako to? Pitam za jarana?
bosna sandžak. 🙇🏼‍♀️ deprimira me. 🙇🏼‍♀️
E moji Bosnjaci ko vas predstavlja i kakvoj politici ste dozvolili da nas predstavlja u svijetu. Nije mi jasno, i moji su bili u poroeici svi SDA odmah nakon rata jer je rat ucinio svoje ali mi nije jasno 25 godina nakon rata i nakon ociglednog kriminala i lazi od strane SDA da je Bosnjo ostao dosljedan SDA stranci, to je zaista za psihologa i psihinatra da napisu dobar jedan naucno-istrazivacki rad...
Jo sta sad ima raznih grupa na aparatima - HA HA HA HA. Let the commenting begin!
Bosnjaci treba da se okrenu svojim susjedima. Isto tako, susjedi bi treblo da se okrenu prema BiH, jedino tako mozemo izgraditi bolji zivot za mlade generacije sto dolaze. Zapamtite, nema srece na ovim prostorima, ukoliko se budemo okretali Turcima, Rusima itd, umjesto svojim najblizim susjedima.
Cuj Bosna Sandzak. A nekom drugom se prigovara za podanistvo.
@anonymous1234 1878 godine Sandzak je odlukom stranaca ( berlinski kongres ) izdvojen iz Bosne kao svoje matice paša , a Turci znaju da je Sandzak mjesto koje je spajalo Sarajevo i Istanbul putem koji se u to vrijeme nazivao carska džada .. znači Sarajevo - Sandžak - Istanbul , Istanbul - Sandžak - Sarajevo , ne kontam šta ti nije jasno ?
Za Srbiju fabrike i privreda, za BiH “kultura” i sl ... glupana vazda lakse prevarit
Ruka ruci, svi smo Turci.
To,to baš fali te kulture...