Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skaka, stari republikanac 😂
Skaka se srdacno zahvaljuje Clintonu na pozivu.
mozda sam glup al terorista ne, rekao je Skaka na tečnom engleskom
Nikakve koristi od ovoga, samo trošenje narodnih para da bi ovom krmku dupe vidilo puta. Došao pojeo i otišao.
Vidim na slici skaku ali dje je trump?
@Stjepantomas pa čeka da se Skaka kako treba krsti... Ipak je to samo početak jer je navionalni molitveni dorucak... A trump mu je sigurno dobacio Bibliju...
Kako sad? zar SDA nije bila za Hillary Clinton?
Stvarno nisam clan niti jedne stranke ali iskreno ovaj momak se trudi i radi , svako cini greske ali njegove su tako sitne i svakom se desi lapsus lingue Bravo majstore samo naprijed.
Kod Obame na dorucku
BulevarAbdulahaSkake.
ko da se slika za godisnjak u prvom osnovne hahahaha
Ovo onaj što se cijeli dan borio protiv antifašizma 🤣🤣🤣 (ne)znanje mu je vrlina 😁
Putin ima Trumpa u rukama. Trump nije ništa pomogao Sirijcima, prepustio ih Assadu i Rusima. A Erdoan pomagao islamske pokrete pa sad ne zna šta bi sa Izbjeglicama.
Bravo Skaka! Daleko si dosao, niko nas bolje u svijetu ne predstavlja od tebe! Svaka cast!
Samo da napomenem da je doticni prisutan na ovom skupu , zbog Sarajeva, a ne zbog nekih svojih zasluga. Bilo ko ko je gradonacelnik grada Sarajeva , bio bi danas prisutan. Nadam se da gradonacelnik govori tecno engleski , pa da moze komunicirati sa domacinima.
@SimpleRed da, potpuno si u pravu... al hajde sad to objasni SDA seljoberima koji s'frsavaju od uzbudjenja jer je skaka u 'Esadeu...
eno i Željka napravila selfi, došla sama, nije je imao ko ni uslikati, pa opucala selfi i to negdje na periferiji sale. Mogla je bar konobara zamoliti da je uslika.
Ljudi hajmo biti realni, koji je naš gradonačelnik bio na ovakvom “skupu”, koji?, ja se ne sjecam a nemam bas problema sa pamcenjem. Imidz naseg grada se mjenja na bolje, to je evidentno, pa priznali vi to ili ne. :) Radujmo se sto tamo negdje preko “bare” ravnopravno sa svima ostalima sjedi i jedan naš bosnjak :)