Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa uvijek isti ljudi predlazu i bore se. Valjda je vrijeme da i drugi nesto rade. Nisu tu da bi samo mjesto zauzeli i dizali ruku ZA i PROTIV...
Ko je s kim u federalnim odnosima u Federaciji
Samo nek se radi, a ne da se opstruira kao sto je SDA radio pola mandata
ove izmjene zakona o registraciji firmi su veliki pomak ka poboljsanju poslovnog ambijenta i privlacenja stranih investitora u zemlju jer ce se otklonuti preveliki administrativni uslovi koji su jedan od najvecih uzrocnika sto su strane investicije u zemlji veoma male
Bili su nam potrebne izmjene tih zakona i dobro je da su usvojene.naravno svaka olaksavajuca okolnost za strane investitore u nasoj drzavi je dobro dosla.
Opstrukcije i blokade su ono sto nasoj drzavi ne treba,ovakvo nesto je ono sto ce nas voditi naprijed,ovo treba da se stalno desava.