Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba da se sastanu bivsi logorasi i zarobljenici svih nekad zaracenih strana i da sve to osude zajednicki. Neka dodju i oni iz Silosa a i sa Heliodroma, pa neka se uporede price i misljenja i sve to fino objavi da i narod vidi.
"koncentracioni logor Trnopolje" Nikad ta jadna Bosna nece naprijed. Mozda bi bilo nade da nema medija. Ovako je buducnost prilicno siva. Podgrijavaju mrznju svakodnevno, kako znaju i umiju.
Cime? Izvestavanju o logorima smrti koje su tvoji zemljaci gradili? To je istina i treba da vas je sramota zato tebi i smeta spominjanje toga je li tako? A umjesto da spoznas istinu ti se gnusas na svaki pomen iste. Ugledaj se na ovog hrabrog covjeka jer ovakve je mrak gutao devedesetih.
Ne razumijes ti nista, bejbi. I daleko si ti od istine :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nemoze Lazicu Srbija naprijed vas je malo normalnih,cim jedan covjek dobije vecinu u jednoj drzavi kao sto je vucic koji je sve to organiziro uz pomoc sps na celu sa slobom kojim je dacic bio desna ruka,ovi u bosni pravoslavci su samo bili pijuni,jedan demokrata kao sto je Cheda neprijedje cenzus to je sramota za Srbiju,a kad bolje razmislim opet mislim daj to sve namjestaljka zapada da onaj sto posro sve i polize.vidjecemo.
E trico trico cuj dezertiro hahahhahha o kojim ti teroristima pises,znamo mi da su muhadzedini ubijali cetnike vise je bilo iz rusije ukraine grcke bugarske i rumunije ubica nego sto je bilo muhadzedina u agresiji na bosnu od 2 drzave i mnogih rusa rumuna itd.Najvise mi te zao sto moras zivit u BIH il molit didka da raspise referendum i da kupi traktore na kredit od rusije.Nicija sinko nije do zore gorila pa nece ni vasa pravda uvijek pobijedi.
Djoko mene bi bilo strah Boga da sam na tvom mjestu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)