Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Kako, bolan, nema Bosne a Miljacka teče? Kako, bolan, nema Bosne a Sana ide? Ti misliš da ona ne ide, al’ sagni se hajvanu, pogledaj – ide. Ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Ukrina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Lašva, ide Željeznica. Svi oni i one IDU, a ti ‘dje ćeš? Nemaš kud! Ide, bolan i Vrbas, u njega utiče Ugar. Tu riba ima. Tu si ti treb’o ribe fatat, a ne moju kuću rušit’. "
Odlukama ZAVNOBiH-a u Mrkonjić-Gradu i Drugog zasjedanja AVNOJA-a 29. i 30. novembra u Jajcu 1943. godine, BiH je povratila i uspostavila svoju državnost nakon 480 godina od njene propasti 1463. godine. Izjava Raifa Dizdarevića. Nedostaje samo ko je to 1463 god. uništio BOSANSKU DRŽAVU a ko se borio na strani BOSNE? To je vrlo bitno, najbitnije. Da nije na strani Bosne tada bio neki RAIF, MUHAMED, ABDULAH,. ..? Ili su imena bila VUKAŠIN, OSTOJA, STJEPAN, ...?
sjecanje na generaciju koja je trasirala put 90-95 na prostirama bifse YU
SRETANA TI PRAZNIK RBiH, VOLETE TVOJI SINOVI I KCERI ZIVI VJECNO I PRKOSNO I ZA PRIJATELJA I ZA NEPRIJATELJA SMRT FASISTIMA SLOBODA GRADJANIMA RBiH
SRETANA TI PRAZNIK RBiH, VOLETE TVOJI SINOVI I KCERI ZIVI VJECNO I PRKOSNO I ZA PRIJATELJA I ZA NEPRIJATELJA SMRT FASISTIMA SLOBODA GRADJANIMA RBiH
Za ove neuke debile sto cestitaju "rodjendan" domovini, nije BiH "rodjena" na danasnji dan 1943. Tad je samo formirano Zemaljsko Antifasisticko Vijece u nasoj zemlji koje je uzeto kao dan drzavnosti. Bosna postoji hiljadama godina, jos od 9. vijeka, od bana Borica pa nadalje. To i hoce ovi zlocinci i mrzitelji BiH, da pokazu kako mi nemamo historiju, a zbog takvih neukih glupana donekle i uspijevaju... Educirajte se malo, procitajte historiju BiH, nemojte lupat...
bog i hrvati. zds
Sretan Dan Državnosti svim državljanima Bosne i Hercegovine od Hrvata iz Hrvatske! Za sljedeći Dan Državnosti vam želim da nestane tzv.RS i da Sarajevo bude jedini glavni grad u Bosni i Hercegovini!
SRETAN DAN DRŽAVNOSTI JEDNA I JEDINA DOMOVINO MOJA BOSNO U HERCEGOVINO!!!! TVOJI ODANI SINOVI I KĆERI!!!
Ahahahaha obnovila državu.E ova je dobra.Državu u kojoj se tz dan državnosti slavi na 27 % teritorije gdje su muslimani većina.I tu ga veži.
HB ŽIVI!
HB ŽIVI!
HB ŽIVI!
ETO VAM ZVIJEZDICE I GEOMETRISKA TIJELA NASI SU LJILJANI I PODLOGA BIJELA!!!
Kako je lijepo čitati komentare frustriranih neprijatelja BiH. Umrijećete u BiH kao državljani BiH svjesni da ne možete nauditi BiH.
Sretan Dan državnosti jedina domovino! 💛💙 Preživjela si mnoge dušmane, nadživjet ćeš i ove.. 😉☺
Ulica prvog predsjednika ZAVNOBiH-a, Vojislava Kecmanovića-Djede, promijenila ima kao i mnoge druge koje podsjećaju na ZAVNOBiH. Ali, zato škola dobi naziv po radikalnom islamisti i saradniku NDH. Neiskreno je ovo obilježavanje ZAVNOBiH-a od strane SDA.