Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala dragom Allahu na ovim vijestima. Vidimo sada svi koliko je covjek ranjiv i mal na ovom svijetu, zato u ovom mjesecu Ramazanu budite dobri, pomognite siromasnim i bolesnim to je jedini isrpavni put...
Previse je na ovom Klix-u nacionalnih prepucavanja!!!! Imam pitanje za sve! Zasto su svi oprostili Njemcima i hrle u tu drzavu za posao!????
Corona, f*ck you!! 🤗
Đe je omiljeni dodikovac opozicije, Šeranić bješe? Sada će ga napasti što je Bošnjak i još će reći da je sabotirao tzv republiku srpsku.
Ma otvaraj sve vise idi u p.m
NIP,SDP I NS na aparatima džaba su kmečali da genoci*na ima bolje stručnjake lojavi Šeranić i krmoj*di samo su glumatali
Zna li iko sta ima u manjem BH entitetu prica li se ista
@ELBAKE007 ima jarane,ide dzurdjev,pecenje,piva,rakija,sarma,meze...debljamo se,jbga,kako u pederaciji?
Nema testiranja - nema zaraze, veoma jednostavno
FBiH i Slovenija bez zaraženih
SDP, NS i NiP botovi na apratima.
Nije ih ni bilo..
Kakva ubleha....
Fine vijesti ali da budem iskren nesto ne vjerujem. Moguće zbog fabrike namještaja ko zna kakvi su testovi. A drugo računajući broj stanovništva do sada urađeno preko 4000 testova koliko je to posto? Zanemarljiv postotak da bi se doneli zaključi. Da bi imali pravu sliku malo je to, samo da nam se ne obije o glavu.
Svaka čast, na ČAK 400 testiranih od 2 miliona stanovnika u Federaciji nemamo novih slučajeva. Zaista nevjerovatno, kakve su šanse za to?
Hvala Allahu! Samo nastaviti ovako strpiti se još malo...
super vijest ali to ne umanjuje cinjenicu da treba vise testirati da budemo sigurniji
Hvala kriznom stabu zbog mjera, da ih nije bilo situacija bi bila gora 100 puta.