Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pita ga Emela jučer na N1, gospodine Sivro kolika vam je plata? Kaze osnovna plata nastavnika. Dobro ali u sindikatu? U sindikatu ne primam platu... Dobro ali primate naknadu, kazu da vasa primanju idu do 5 hiljada. Sivro: nije to bitno sad, ja bih volio i da je 10 hiljada... Uglavnom pitala ga je 5, 6 puta, frajer neće da kaže, a ovamo poziva na transparentnost.
Gledao sam i nisam mogao vjerovati da od sindikata prima kao dto prima direktor osnovnih skola. Pored toga najniza plata nasravnika je 1570KM pored toga je topli obrok i karta za prevoz i to je total oko 2000KM? Malo vam 2000?
ok, al on se bori za raju a sta rade politicari sa takvim platama godinama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li nepravda biti na celu Sindikata jednu deceniju??
DOSTA TE SIVRO ZBOG TEBE CEMO DJECU BITI PRIMORANI DA ISPISEMO IZ SKOLE PA KUD PUKLO DA PUKLO A NEKA TE NOSE SA VLASTI TI KOJI SU TE POSTAVILI U. H. LJ. E. B. U. JEDAN B. E. Z. O. B. R. A. Z. N. I
RODITELJI DRAGI MLADI BJEZITE OD OVIH UHLJEBA S UPITNIM ZNANJEM I DIPLOMAMA. BJEZITE VANI DA VAS OVI ZABREKLI KRMCI STO ZIVE OD VASIH 2 PUTA MANJIH PLACA,NE BI PLJACKALI I "ucili" I prebijali vam djecu PO VRTICIMA. BJEZITE ODMAH.
Samo ti sviraj, treba vas izjednačiti sa radnicima u privredi!
U ovoj zemlji postoji strucna sprema prema kojoj se odredjuje licni dohodak. Nema hiljada sa 4 godine osnovne.
"Tvrdi da imaju veliku podršku od kolega, ali i roditelja." Naravno, svakako. Puna podrška, pogotovo onih roditelja koji su izvisili za produženi boravak a nemaju alternativu!!! Al naravno, za tu dječicu vas boli k. :D Pitanje je jedno:"KOLK'O VAM JE DOVOLJNO?"
Jedini predsjednik koji se bori za svoje clanove, gdje su drugi predsjednici sindikata npr komunalnih radnika i slicno ??
Nemate podrsku javnosti, zato zdavoooooo
NAJBOLJE BI BILO DA VI NAPUSTITE SADA POSLOVE I NA BIRO A DA OMLADINA DODE NEZAPOSLENA KOJA BI JEDVA CEKALA DA RADI MESTO VAS RAZMISLITE DOBROOO .A KOJE I VASPITACICE HIGIJENA NULA DJETE DRUGO MI VISE NE IDE NEGO STO IDE STALNO NEUSLIVNO BOLEST A ONE DRSKE ZAPITAJTE SE VISE PUN MI KUFER VAS I JEDNIH I DRUGIH IDITE DOVRAGAAA
Oiako ga ne gumo, ovaj Sivro je borac bas.. Ni jedna vlast mu otpor ne pruza.. Bravo Sivro..
IDI DOVRAGA SIVRO VI STE KO CIGANIJA STALNO TRAZITE I MALO VAM TO SE SJECAM I IZ MOGA DOBA SKOLOVANJA A KO CE UCITI SADA SA DJECOM JER VRSICE TE PRITISAK VALJA NADOKNADITI GRADIVO E BOGAMI CEMO SE MI RODITELJI ZALITI AKO KRENE PRITISAK NA DJECU DA OPTERETITE IH
Kako te nije sramota Sivro???! Obnasas funkciju predsjednika Sindikata vise od deset godina sa primanjima od skoro 5000KM! O kakvoj nepravdi ti govoris??? Znam kako rasporedjujes tehnoloski visak jer sam preko deset godina isti!
Nije ukro ni dinara ko vasi trojkasi!?
I roditelji ce u proteste! Dokle vise?
Evo Saudine Ovako traže novi logo za gulaš
Zasto klix brise komentare? Nije uvrijedljivo bilo tako da ponovo pisem. Sto se tice Sarajeva, pala je davno sila i nepravda hvala Bogu. By, by SDA, by, by Sivro. Prosipaj suplju negdje drugo. Klix kao Vucic u Srbiji, diktatura.
sivro podbrglo krmence ne rise vise, plate nastavnika su preko 2000KM sa toplim i kartom a najniza plata kod radnika je 612 KM. Kako vas vise nije stid. Oste kola nova, blam vam vozat 20 godina stara. MRŠ!
I mi roditelji cemo protestovati protiv nakaradnog skolstva i predskolstva koji sve prepustaju roditeljima ..od slova, matematike, prirode i dr