Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj,demobilizirani borci.Sta su bili prije rata?Znam covjeka kao rezervni oficirJNA bio u ratu obicna rinaka 3 godine,nije vidio fronta,penzionisalo ga sa 35 godina starosti kao vojno lice.Cvaka mjesecno 1500 maraka.Takvih koliko hoces,a sve se busaju kao patriote.Fuj.
Svi radno sposobni, izvolite raditi. Sad je jasnije zasto iz godine u godinu isti pobjedjuju, kada se vidi kako se kupuje glasacko tijelo nasim parama, nas koji zaista pune budzet. Mursh
Koji se k*urac ova fukara buni... Posluzili ste svojoj svrsi u ratu, da se mi obogatimo, sad vam dajemo tek toliko da prezivite..Imate zastavu, himnu, spomenike na svakom koraku, naiconalizam koji volite i na kom se izivljavate I to vam je dovoljno jer da ista vise vrijedite bili bi sa nama milionerima..* NIKAD NISTA NECETE SKONTATI A I NE TREBA DA SKONTATE JER STE OVCE..