Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samostalni a pola ih radi po Federaciji 😂😂😂
hvala gradonačelniku...sda kadru
iako na silu pokušaju slikati se vazda ispred karte eresa u čijem sastavu je i Brčko.. to od 2001 i potpisom igora radojčića ispred eresa više nije slučaj,od tad eres 48% fbih 50% i 2% Brčko Distrikt.. 1% al dovoljan da eres razdvaja na dva dijela. u međuvremenu Bošnjaci polovina stanovništva uz 30% trobojkaša i 20% kockastih
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa nije srbija daleko tamo idi odseli se u Kragujevac biti ćeš mirni a "mi" rahat
Brcko ? Ti si puko ko fosna
Bosanska Gradiska, Bosanski Novi jesu gradovi u malom entitetu tzv rs al Brcko aaaAa- ni govora.
U Brčkom će se lomit koplja, al dobro upamtite.. dobro... nikad za nikad nećete više nevine ljude mučiti u logorima, Luci, kafileriji... nećete nas zakopavati u masovne grobnice.. nikad više!!! Dobro zapamtite!
A lako je veteranima vojske rs-a smisljat bedastoće... Valja nekako kratiti vrijeme po bijelosvjetskim zatvorima
Teroristički Akt na BiH
Zivite u drzavi Bosni i Hercegovini.
Niski poenii, dobro Komsic kaze prljava kampanja i propaganda vidio medvjed da mu ne moze kradja proci pa vadi bukve iz Šumske, školski blef iz čitanki, vec vidim rezultat, medo ce poslje ovoga spavati zimski san, jer je jos jednom izabran.
Hajde Konakoviču Nikšiču Kojoviču,stisnite ta svoja(pitanje je da li ih imate)muda pa zagovarajte REPUBLIKU BIH,pitajte još Fahru hoče li on s vama,ako smijete,naravno
Zelja za samostalnoscu ce vas kostati vasih zivota, poslat cemo vas na fiktivnu teritoriju nebesku srbiju. Tamo mozete bit samostalni koliko zelite.
Nemate pravo glasa u Bosni i Hercegovini a kamoli da dobijete samostalnost.
svako jutro po 10 autobusa u federaciji sa pala stize da hocete bgdom otic bjednici
Prebrojavanje u Zetri traje... Dodik na aparatima. Sve je jasno. Prpa...
Ovi govna.i sto napadaju u zadnje vrijeme sve sto je drzavotvorno otkrili su nam evo gdje ce se dalje napadati. Znaci sljedeca meta je Brcko diskrikt!
Tu ste pricu davno izdimili...1992 vam je bila prilika, oruzja ste imali na pretek a mi u patikama.manite se glupiranja bolje te pare za plakate da ste pojeli i popili...
Tko će završiti u zatvoru,je.o saopštenja,djela.Rušenje ustavnog poretka...
Ovo duduk nasao ovce kojima je platio da ovo urade..
Cuj uklonjeni, pa gdje su misevi sto su ih u toku noci i mrklom mraku postavljali da ih danas brane.