Komentari (472)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li ovaj pop da je svinjetina i po Bibliji zabranjena?
Kupio školu u Kiseljaku
Hahahahahah bas Allaha mi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Malo manje vina, malo vise vode po ovoj sparini Popeeeeee
Mate,ti si bolestan.izgubio si vezu sa vjerom.vrsti se na pravi put ali prvo terapiju uzmi da znaš gdje se nalsziš.
al su tvoje Zapadne i Krscanske zemlje krive sto nr njhovim zemljamljama su oni "gladni, žedni, bosi i goli"
da se okrenu Zapadu, mislis pederluku?
Paša moj možeš tom migrantu dati i hljeba,nemoraš se trošiti za meso,pa nek produži putem svojim.
Pop je budala, ali ovo za migrante je simbolički istina. Dođu gladni, žedni, goli i bosi i onda izvoljevaju, nezadovoljni ovim, nezadovoljni onim…
Pa pogledajte samo izraze lica ovih prisutnih ljudi, i oni vide da je fratar totalno pobijesnio….
E svasta sam cuo do sada ali ovo je vrhunac ludila… nek nam je bog na pomoci sa ovakvim sotonama!
Isus krist NIJE BOG !
“Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu.” (Kur'an, 2:120) Oni će biti zadovoljni sa jednom i samo sa jednom stvari: da slijediš njihov put i ostaviš Istinu na kojoj si. Doista pokazuju mržnju iz usta svojih, a ono šta kriju grudi njihove je veće.
Samo bih da jednu rečenicu ovde ostavim. Kršćanima kao i Muslimanima svinjetina je zabranjena podjednako. Ovaj pop to zna a ne drži se toga , šta dalje da se priča o njemu. Izlapio pop kao fanta.
Za one koji ne znaju šta je govor mržnje, evo primjera, to je ovaj govor od ovog islamofoba. Hoće li biti sankcionisan?? Zar će katolička crkva to tolerisati? Ako se ne slaže s tim što ovaj fašista priča, onda treba dokazati!
Nije upitno da ovakav govor nije primjeren, ali svima nama prijeti velika opasnost. U nekom trenutku stotine miliona afrikanaca i azijata će nagrnuti u Evropu i pregaziti je. Većina Bošnjaka se naivno tome raduje jer su ti ljudi uglavnom muslimani, ali to je katastrofa i za njih.
mozda mi ne obrisu koment. upravo se to i desilo neki ocevi su zdsli kcerke za ove sto su se borili iz arap.zemalja. danas ima nekolimo tinejdzera meleza. tacno vidis u tramvaju.blago tamni plus uvijena kosa ili garava crna kosa . danas tih brakova nema.
OVAJ SE POP NAVUKO NA BIJLO LUD STO GRADI
Po ovome zapadno sto je napredno to je od crkve, lose sto im je to je zbog onog crkvenog dijela sto su se odrekli, tako kaze, prosperitet im je od krscanskih vrijednosti a pedofilija koja hara crkvim to je jer se zapad odrekao crkve...a spaljivali su na lomaci sve ljude koji su mislili glavom...
Ovi njegovi iz crkve znaju da to nije tako, i prvi bi trebali podici krivicnu zbog sirenja mrznje, a valjda ce neko strucan to i uraditi.Hodzu su odmah privodili...