Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po običaju,udaraju samo na sirotinju.Koliko dugo mora ovaj jadnik švercovati duhan da može sebi napraviti makar trećinu Čovićeve kuće?
Sverc duhanom cvjeta , glupani da su ostavili normalne cijene cigara drzava bi ubirala PDV a ovako pojedinci mlate kesh :-) , svi koje znam da puse motaju cigare a pola kile duhana 15 KM na crno extra kvaliteta ...
Pa mozda je za licnu upotrebu!
Uhapšeni su navodno tvrdili da su od tog duhana željeli napraviti džinovsku lulu mira na području Sarajeva, Kaknja, Mostara i Širokog Brijega, ali SIPA nije popušila tu priču.
...kako kažu, okrenuli su novi list i pokrenuli akciju "List II".
Sve pošteni i majorizirani škutori...
ajdi bolan to je duhan, stid ih bilo...dok ovi kradu politicari na sve strane, tuzno
@eumersaa jeste duhan ali 65 tona nije malo