Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teroristi iz RS-a ne miruju... Teroristička tvorevina RS
Znaci da postoje i SRBSKI MUDZAEDINI😂
postoje budale na sve strane !
Srbi idu u Ukrainu, Bošnjaci u ISIL, a Hrvati u EU.
nije to srpski terorista vec pravoslavni terorista.
hriscanski teroristi opet na djelu
Nije svaki srbin terorista i genocidas, ali je svaki terorista i genocidas SRBIN.
uredu je ba.. evo ti banana 🍌
Je li sad ovaj lik pravoslavni mudzahedin, ima li bradu, nosi li kratke hlace i je li on i njemu slicni prijetnja sigurnosti drzave ili su patriote? :)
Kada bih ja isao na neko strano ratiste, ne bih isao u Irak i Libiju da branim pohlepu za naftom, Siriju da markiram trasu plinovoda, Afganistan da obezbjedjujem proizvodnju horsa, Jugoslaviju i Ukrajinu da rjesavam srednjovjekovne teme. Isao bih na Juzni Pol da branim pingvine koji su stvarno ugrozeni.
Hapsi SIPA-o kuroslavnu terorističku paščadiju, sjeme im se terorističko prljavo kuroslavno zametlo................SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Svaka čast! Takve i sve druke ekstremiste koji idu gdje god bilo da ubijaju ljude u nečije ime u zatvor!
I ovaj zakon je sklepan kao sto je sve sklepano. Ako se borite za neku okupatorsku zastitarsku vojnu ili PARAVOJNU formaciju (Afganistan, Irak, Libija) to se tretira kao dozvoljeno, a ako ste se prikljucite dobrovoljno nekom narodu, manjini koju mislite da ugrozavaju vladine snage (Mijanmar, Jemen, Ukrajina, Sirija) onda je to zabranjeno. Dakle, ako platu isplacuju ameri moze, ako placa neko drugi ne moze.
Ovako. Rusi su imali pravo vratiti Krim natrag jer je on nerazumno poklonjen Ukrajincima od strane Hruščova, i zato jer su tamo Rusi i Tatari većina, koja ne želi živjeti u Ukrajini, a što je najvažnije, Krim i povijesno pripada Rusiji. Ali za sve ostale dijelove Ukrajine, Rusi nemaju legitimitet jer nemaju apsolutnu većinu. A što se tiče bošnjaka, srba i hrvata koji podržavaju radikalne skupine, vjerujem da su takvi ipak u manjini.
"Demokratski" izbori stvaraju krivu sliku o načinu mišljenja balkanskih plemena, jer svi izbori istočno od Slovenije su velikim dijelom lažirani i programirani. Nema puno četnika, ustaša i mudžahedina na ovim prostorima, ali oni dobivaju puno prostora, kao i otvorene ili prikrivene podrške od "demokratski" izabranog vodstva.
SAO Ukrajina, SAO Krajina, SAO CG, SAO Makedonija, republika srpska, ... Svi su osuđeni na propast. Ima ona jedna stara poslovica. Tko hoće veće, izgubi i ono iz vreće. Da su Srbi bili korektni prema albancima s Kosova, Kosovo bi još bilo njihovo. Velika Srbija nije opstala ni za vrijeme duš(m)ana silnog koji je napao Bosnu 1349 godine. Bio je poražen, a Bosna je preživjela. I živit će i dalje na prkos licemjernim četnicima vučiću, šešelju, nikoliću i dodiku.
srpski terorista i zlocinac
nisam znao da je ruska vojska paravojna formacija
Pravis se blesav ili stvarno ne znas. Voska donjecka, oslobodilacka ovakva onakva....na teritoriji Ukrajine je agresorska i paravojna.
Sad će i on dobit godinu zatvora i to uvjetno . . . ! ! !
srbin ratovao??? ma hajte molim vas...
pitaju se svrbi kako SIPA moze hapsit u genocidnoj tvorevini
sipa je jedina svijetla tačka u ovoj državi jer u njoj rade ljudi svake etničke pripadnosti i hapsi kriminalce po cijeloj BIH bez obzira na narodnost