Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da bi ovu vladjucu strukturu trbalo pomesti vise kakav non sens maltretiraju covijeka ;zasto ne podnesu tuzbu protiv dodika ????
Jedva cekam izbore! Mozda nisam znao za koga cu glasati, a sada znam sigurno! Generale uz tebe smo, Mi Bosnjaci!!!
Koji je ovo pokusaj samo tokom ove godine? Vise postaje smijesno cime se sve sluze kako bi diskreditovali jednog od rijetkih casnih ljudi kako u ratu tako i na bh politickoj sceni, ali kao i svaka montaza do sad i ova ce im pasti. Oni koji mu ovo stimaju (a stimali su mu i Haag, dok i dalje prikrivaju stvarne krivce i nalogodavce za pocinjene zlocine.) provaljeni su od naroda i na iducim izborima ce dozivjeti potpunu propast i zavrsiti na djubristu. Otuda ova panika, jer BPS ima najvise izgleda na iducim izborima, bar kada je u pitanju probosansko biracko tijelo. Cekamo da vidimo kakvu ce nam iducu predstavu pripremiti.
Uzalud im nove namjestaljke. BPS ce na na iducim izborima pomesti kriminalno-c.e.t.n.i.c.k.i sljam.
OVAJ ČLANAK NIJE MOGUĆE KOMENTARISATI.
Zlocinacka namjestaljka zlocinacke velikosrpske ispostave u BiH - SDA.
Heroj i LEGENDA!TIHICU izdajico koliko si dobio za ovo,! BiH4EVER!
PREDIZBORNI POLITICKI PRITISAK-KOME SMETA SEFER HALILOVIC???
Je li ovo neka zezancija? Nije im dovoljno, sto su mu ubili suprugu i suru, smaknuli ga s pozicije generala, oteli stan, smjestili ga u Haag i to sve jer im nije odgovarao? Sad hoce jos? SRAM IH I STID BILO!!!!
Dajte Seferu podrsku na izborima i tako pokazite da ga iskreno podrzavate. Nema on nista od ovih komentara na SA-X. Do konacne pobjede GENERALE!
GENERALE I ZIVOT ZA TEBE SAMO RECI GDJE I KOGA!!! BOG I BOŠNJACI
Vi koji dajete podršku ljudima kojima je ratnohuškačka opcija prioritet(odnosi se na političare i na Vas koji svoje komentare šaljete po portalima) stvarno mi niste jasni. Izađite u park i pogledajte djecu kako se igraju i u tom momentu zamislite ih, uz tutnjavu detonacija, sakrivene po podrumima.Otrijeznite se i kanite se mržnje jer to razjeda dušu i zdrav razum.Mi odrasli nismo nevini ali djeca jesu.
@dk hajd se ti ljepo goni na forume tamo preko Drine pa tamo pljuj po bosanskim patriotama.
Napokon su poceli da hapse i bosnjacke zlocince! Napokon! Nadam se da ce zavrsiti u buvari sa visedecenijskim kaznama!
A sad vam nanu naninu sto mi niste pustili zadnji komentar. Jeste, sjede vam zlocinci na funkcijama i zato nemate podrsku, ni moju ni bilo kog drugog, imate samo od sake do lakta, svi vi i oni koji vas podrzavaju, nosite se u lijepu mp3!!!