Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih ovog Mektica izglasala za apsolutnog vladara i suverena drzave!
VECERAS JE NASA FESTA VECERA SE CAJ PIJE KO NE IGRA KO NE PJEVA KO NE PIJE TURCIN NIJEEEEEE 🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇧🇦
Aaaaranee, ako ti SIPA ušla u kuću bježi nazad odakle si pobjegao. To ti je jedini način da se spasiš. Napakovaše ti drugovi. Mektić dominira. Svaka čast. Ispuni obećanje.
obavezno ga posaljite u Mostar u zatvor kad ga osude tako da moze pobjeci sa rvatsku.... tamo ga vec ceka sve obecano za ucinjeni posao
Mladi hadeze fašista, samo hapsi Mektiću!
Sta li radi Amel Sejfovic..
I opet hapsenje lijeve i nebitne spodobe u cijeloj prici.
notorious nije on bas tako lijevi napravio je citavu zbrku treba ga pritisnut da kaze ko ga je instruirao da bi se klupko rasplelo ...
Škutori samo ruše BiH..
VECERAS JE NASA FESTA VECERA SE CAJ PIJE KO NE IGRA KO NE PJEVA KO NE PIJE TURCIN NIJEEEEEE 🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇧🇦
Poslat će mu g.Mektić duvana da ima da šipu u ćuzi (:
ovo je sve ona jukićka zamutila ko d agledam (nema tadićka pameti i damu za ove čarlame)......i našla levata da se zrtvuje. Odakle njemu informacije o njihovim konverzacijama (ako je tačno da je dotična komunikacija zaista ostvarena) sem ako mu jedna od njih dvije nije rekla?