Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Kako saznajemo radi se o Karlheinzu Dobniggu, bivšem direktoru Raiffeisen banke u BiH.“ Srodio se sa ovim nasim kriminalcima.
Kažu da su ga i isunetili. Skaka ga odradio.
Osunetili ga prije negoli je pobjegao...nije zurio...kaze skaka-za dobar sunet vazda ima vremena.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A bas mi je cudno bilo da se o ovom skandalu u Raiffeisen nije pisalo u nasim medijima. Prije 10-15 dana, cijeloj upravi nisu dali uci u banku. Doveli novog privremenog i samo poslali obavijest. Mediji to nista nisu prenijeli.
Ako je predsjednik tuđe banke stranac kriminalac u mojoj državi, šta je onda ta usrana banka nego smeće koje treba protjerati iz države
Karlheinzu Dobnigg vidio i naučio kod nas kako se krade i uzima lopatom pa zagrabio.Ovaj je davno negdje u Karibima jedna mu puši a druga mu nalijeva pivu
Ne mozes ti biti u BiH, a da ne postanes kriminalac poput Dodicka, El Baketa, Covica,...
Ne mozes ti biti u BiH, a da ne postanes kriminalac poput Dodicka, El Baketa, Covica,...
Mora da je i on, k'o u reklami, samo govorio: "Može!"
Hebo majku,bosanci i nijemce naucili kriminalu,ode sve u tri pm.
Karlheinz,nadrljao si.I nema sumnje da ćeš u čuzu.Naravno u EU.Kod nas bi dobio neko unapređenje.
Kredit po mjeri!
Bosanci pokvarise i Svabu
I sad nisu isključeni komentari za Rajfeisen banku
Sami ste ga birali dragi Austrijanci
To onaj sto nam slao pisma kako smo dobri klijenti ja lopova majko mila
17 rata kredita, redovno uplacenih na njihovom salteru, u Raiffeisenu nisu knjizili kao rate. Prebacili me u E kategoriju, bez da sam ista znao. Kredit otplatio uredno. Sve sam otkrio kad sam pokusao uzeti kredit u drugoj banci. Nikad me niko nije nazvao, nikada nije dosla opomena, nego jednostavno me otkantali, i jos naveli, kao razlog E kategorije, kredit otpisan jer nije otplacen fo kraja. Tek nakon tuzbe, i kada sam prilozio uplatnice, priznali su gresku. Pravdali se greskom u softweru.
A sve je to bilo lijepo kod njih na Facebooku (evo sad ukinuli) . "Konak kod Hilmije- epizoda Čarobna kugla Raife Fazinović". Svi akteri kriminalnog dijela su se u ovoj epizodi izmotavali i rugali pokazjući svoju bahatost i lopovluk a vi ste se naivci smijali i govorili "baš su cool" ! Stranci koji vršljaju po ovoj napaćenoj zemlji niti su dobronamjerni niti su neka posebna pamet.Zavadili su nas i sad nas pljačkaju. Oni su zli...ali mi smo sami krivi!
On je s parama vec na Maldivima