Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu budale da priznaju da im se plaća pa da im porezna uprava pokuca na vrata
@relod87 samo koverta i halalosum-kabulosum
@hadzijaelmedin lik nije mogo vodit košarkaški klub a dali mu da bude premijer
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Šteta što nije istina pa da sve one nene sa Bistrika, Vratnika i Sedrenika sa maramama poboljšaju penzije. Ovako ostalo da Informer i Avaz imaju šta odštampati.
Pa da SIPA i ima saznanja, ne moze im nista. Niti jedan zakon ne bi prekrsili kad bi uzeli lovu u zamjenu da promjene dress code.
Placa se za nosenje maHrame..
Nas narod to gleda malo drugacije. Ekonomski. Kada vidite mnogo pokrivenih zena koje zapravo nikome nista lose i ne rade, ali bas nista ne rade dakle besposlene po cijeli dan setaju zelenim parkovima postavite sebi pitanje od cega zive. Buduci da se kod nas zivi od crkavice ili se krade, naprijed navedene najlakse svrstati medju placene. Ne bih se slozio ali nikad se ne zna.
Ljudi koji nemaju pogled u buducnost ponose se sa prosloscu.Zamislite zivot omladine bez sporta,mora,kafica,a morali bi se svega odreci da bi slijedili proslost.Ko moze neka se zamotava,a ipak je ljepsi savremeni svijet..
Sram vas bilo protiv svoje vjere tako pričati, pa boli vas neka stvar ko šta nosi bolesnici jedni. Smrt fašizmu qurac komunizmu.
Vi mislite Kurz budala pa ne zna.
ovu vijest je svakako dao u eter jedan austrijski političar čije ime se odlično uklapa ne samo u ovu vijest već u sve euro aktivnosti, samo bih mu jedno slovo promjenio u imenu
Evo ja sam musliman sa bradom, gdje mogu da se prijavim da mi sta uplate na racun? Zna li neko?
Nije samo biti musliman sa bradom. Moraš se uvezati sa vehabitima.
@bajrone1980 Hahaha vehabije ba ne postoje, doduse prije mi je smetalo kad me neko tako zove, sad mi je smjesno, mislio sam da vam je ta furka oko placanja brada i nikaba isfurala. Rijec je samo o ucenju vjere umjesto stagniranju, te praktikovanju sunneta. Na istom ovom je bio i Poslanik alejhi sellam kao i ashabi. Sad ko moze da izdrzi to, moze, ko ne moze, ne moze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KURZ IDE NA SUD! Sebastian Kurz geht vor Gericht ... ''Gospodine Ministre, ako ne izrazite izvinjenje, protiv vas će biti pokrenuta tužba Sudu za ljudska prava i slobode u Strazburu, zbog kršenja člana 9. Konvencije o ljudskim pravima i slobodama, te kleveti i uvredi časti, raspirivanju vjerske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti, gdje ćete moći iznijeti dokaze na kojima bazirate vašu izjavu.'' Više na linku: http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=62694
To jarane, obavezno angažirati Sakiba Softića.Dobijena parnica je garancija da će SDA opet pobijediti na izborima.To je ta jedna tužba koja je nedostajala.
Džaba poredite sa zamotanim u Beču , ne radi se o vjeri već o parama.Tamo sve transakcije idu preko banaka i vlade ih kontrolišu a ovdje se plaše pranja novca jer se unosi keš.Sve u svemu možemo se pozdraviti sa EU za sva vremena ako nas obilježe za pranje novca i antievropsko djelovanje.
Ko je rekao da se plaća za nosanje marama ? Pa ova sipa ništa ne sluša zato nam i jeste ovako
sipa je bakirova privatna-islamska žandarmerija i treba je ukinuti pod hitno.
A sigurno vam i lopovi ne najavljuju kad će šta opljačkati, sram ih bilo
Bila bi fora kada bi bili i avatari sa burkom ...ovako više ne ide hahahaha
sve one kazu da su sanjale da su se pokrile i ujutro osvanu samo im se oci vide,a prije toga bile pjevaljke, po kafanama se vucarale,tetovirale,i sad odjednom pokrivene a nit klanjaju nit fatihu znaju prouciti.sve na baterije da drustvo kaze masala sto je fina,a iza nje podeblji udzbenik historije
@pacijent123 ubile se za terorizam a to će i biti uskoro.