Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocelo jee !!!
.... A ZAVRŠIĆE SE ONDA KAD SVI ONI ZAVRŠE NA BANDERAMA KAO MUSSOLINI. ;))
Neka je, neka jeeeee! :D
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
konačno jedna dobra vijest
Zalosno je da najveci kriminalci u drzavi ,nekoga hapse...ko ce njih pohapsiti, prestavnike velike cetvorke!!!
..i zavrsice se na ovome.mazu nam oci. a budi ako bude kaznjen..
Pravda je spora ali neizbježna... Samo se nadam da nece dobiti neku uslovnu kaznu ili tako nesto, ja bi to u zatvor na 5 god najmanje
http://www.youtube.com/watch?v=tYDsxImH-Vk hahahahahahahahahahahahaahahaahahahaahahahaaha
Da Bog da ih sve pohapsilo korupcija uzela maha pa i hpdze mito uzimaju i daju jakamoli ostali.svu gamad zbaciti sa stolica pa neka misle gdje ce raditi kad nius bili zadovoljni sa na hiljadama platama nego jos i mito uzimati.
Imam neki predosjecaj da idemo na bolje !
hahahaaa... pa eto napravio je mjesta u Zenici makar za uzi krug :D
sto ono kazu - ima drzave ba makar da je ko fildzan - hapsi g***a pa u 'apsu s njima
ovo je sve Zlatko naredio zato sto ga ovi neslusaju a on ih doveo na vlast i ovog Budimira i Lijanovica to ti je nas Bosanski lonac
podrzavam hapsenje samo neznam sta se ceka sa ostalima treba i Lagundjiju uhapsiti taj covjek svaki dan nesto ukrade briga njega za drzavom
Toliko je OSILTI i takvim kriminalcima davati pomilovanja, pa to je bruka i sramota. Neka ti se ovo desilo i to mi je bas drago sto je u pitanju Budmir jer se ocito nije nicega bojao dok je dijelio pomilovanja na ocigled svih. To je bas da nemas ni malo obraza ni stida!
Malo se raspitaj kako se daju pomilovanja prije nego počneš lupetati gluposti! Ono što ti mogu reći i što svako ko išta zna je da tu odluku nije donio sam Budimir!!!! Ministrarstvo pravde dostavlja prijedlog za pomilovanja a dopredsjednici federacije kada se usaglase predsjednik federacije potpiše!!!! Znači pametnice postoji zakonska procedura za taj čin i ako ne vidiš reći ću ti ja svjedočiš istoriji BiH u kojoj se dešava DRŽAVNI UDAR
cuj drzavni udar sto hapse kriminalce,a nije sto narod nema sta jede i sto su opljackani od strane svih stranaka koje su bili na vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://www.youtube.com/user/SorajaQ?feature= Pogledajte kakav nam je to tužilac čavkica!!!!! Uskoro na ovoj youtube adresi novih snimaka!!!
Nema kriminalca u Sarajevu od kojeg Čavka nije uzeo mito i to svi znaju, i da on vodi ovaj slučaj, ma u pm. ova naša država. Sada vidimo ko je i šta je gospodin Salihović a i šta je i kakvo nam je državno tužilaštvo. Pitanje je ko će im u ovom slučaju biti svjedok pokajnik, kakvog diskredibiliteta, kog kalibra kriminalac i kolikim vezama sa šiptarima???
Jedina greška Budimira je izgleda što ne igra kako drugi sviraju pa neće da im potvrdi sudiju Ustavnog suda!
Izgleda da je puno besposličara u BiH koji se raduju ovakvim stvarima. Na žalost svih ljudi u našoj državi doživljavamo blago rečeno novi državni udar a izgleda da se samo radujete tuđoj nevolji, vama je ovo spektakl kao i onim retardiranim amerikancima koji uživaju da gledaju policijske potjere na TV-u. Nevolja je snašla ovog čovjeka jer se usprotivio volji amera te raznim kriminalcima iz našeg svijeta politike, i naravno ne smiju se zaboraviti ni kriminalci iz svijeta pravosuđa a pogotovo ne oni iz policijskih snaga a svi odreda povezani sa narko bosom sa američke crne liste. Apsurd još veći u svemu ovome je da slučaj "istražuju" dvoje idiota koji ne znaju voditi slučaj nego namještati, iznuđivati... a jedno od njih je korumpiran do bola ako neko ne zna ko je ličnost korupcije reći ću mi imenom i prezimenom "OLEG ČAVKA"