Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posadio sam orah na dan kad je Tužilaštvo započelo ovo oko respiratora. Mislim da će plodovi prispjeti nekako u isto vrijeme.
Uhapsite onog potrcka zahiragica, ako ista zato sto je sirovina
@neko.iz.mase Zavrsvaj posao Aša,hapsi mafiju oko Novalica,Asima i Osmana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mila majko , tek sada se vidi intelektualni nivo političara , doktora , pravnika i slične bratije , imaju po 3,4,5 diploma , a niko ništa ne zna ili tvrde da je sve po zakonu . A te tvrdnje iznose bahato , čak i prijete novinarima . Pravi UZP . A u ovoj bijedi nabavljaju vozilo za razbijanje nemira ako narod krene . Oni su spremni i da izazovu rat , samo da se priča skrene sa ispitivanja njihovog kriminala. Pomozimo novinarima, oni su nam jedina šansa da opstanemo ( i mi i BiH )
Boze sacuvaj narod gladuju i nema da plati racune pa ih ganjaju a ovi pokradose sve nista ne placat kad ovi vrate pokradeno onda uvesti red
Kolic navodi Tuzilastvo, pa ovo je smijesno!
Ubrzo ce se saznati ko je "kriv". Bice tragikomicno. "Mlatnuce"usima ovi sto preko hiljadu pluseva dobise "tracajuci"nevine!
Ping pong se prebacuje...
Prikrivanje dokaza ili istraga... prije ovo prvo
Respiratori se sami naručili.
Gledaj Zavoda, gori od zatvora...
Ovo je čisto razvlačenje pameti, znaju se akteri (Fikro Malina, Solak AWD, Kadrija Šošon, Dilfaš Maska) pokušavaju na druge krivicu svaliti. Pustiće ih Bake niz vodu, inače će se i on utopiti sa njima.
mene u cijeloj ovoj prici zanima kako Fikret nesto zna... obicno je da niko nista ne zna...
Ako I za respiratore nije Ljubo I Bekra Sefereovic nema ko drugi
Ako I ovo
kako će on pisat, kad je Malinar sam rekao da je dostavio Novaliću ponudu
A čije je tužilaštvo, sudstvo, policija, sipa....kome sude, zašto? Ovdje je sve po zakonu, vukovi siti a ovce nisu kompetentne da donose bilo kakav sud.Ovdje se kao i uvijek, unaprijed zna ko je osuđen i drastično kažnjen. Narod. Narod koji ne čini ništa i na taj način pomaže i štiti ove, nemam riječi kako da ih nazovem.
Klix svaka vam cast...pratite predmet respiratori u stopu...nista vam ne moze promaknuti