Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi me čudilo da i izvještaju piše da je "sve po zakonu"
Pa i hoce. Kad je SIPA veliku ribu uhvatila?
Cisti kriminal, pitajte firme koje se bave uvozom lijekova i medicinske opreme koliko papira moraju donijeti i kakve rigorozne uvjete moraju ispuniti i koliko provjera i kontrola imaju i onda se pojavi sarlatan koji uzgaja maline i damu se posao da uveze respiratore bez ikakvih provjera i ispunjavanja uvjeta i to po 10-ostruko vecoj cijeni.
Nema vise avokada za dorucak za gosp Fikretovicu, valja prec na sir i kajmak opet makar ovo mjesec dva dok se sve ne zataska i ucini sve po zakonu.. gadi mi se sto sam musliman,kad vidim sta nam "nasi" rade. Nas bingo,nas Fikret, nasa Sebija,nas Fahro,nas Halid,nas Dino
Znaci k..ina 😐
Krivi ce biti nivinari i drustvene mreze....vec vidjeno
Izgleda da su u ovoj priči naj manje krivi ovi koje optužuju. Krije se velika riba u toj priči. Ali će izgleda pući na Hodžiću i Solaku.
Mescini da će ovi Respiratori završiti u hladnjaci malina.Ide novi hit na Hajatu,Malina mozes biti ti!
A sta se tu ima istrazivat!?!? Cijena respirator je 2500$ x 1,80 = 4500KM x 10 450.000KM, nek su prijevoz, carina, debela marza, PDV jos toliko to je 900.000KM. U cije dzepove je otislo preostalih 9 miliona KM?
BiH je definitivno beznadežan slučaj i neka sva 3 plemena znaju da od njihovih pojedinačnih ciljeva nikad neće biti ništa nego će zadugo biti stanovnici najbjednije države u Evropi.Možda jedino da zamolimo ljude iz Ruande , kojina svaka čast ,da dođu i da nam pokažu kako se pravi država
Sedam dana im trebalo... Na kraju će biti sve super i po zakonu! A, gdje su milioni?
Trebali ste sacekat jos barem 7 dana da sve sklone i dogovore se kako nebi bilo nista protivzakonito kao i uvijek . SRAMOTA a ljudi u BiH su stvarno Krdo od naroda tako nam i treba nek je nas pa makar i lopov ( SDA)
prvo su kinezi uvalili svijetu bolešćinu , pa aparate a na kraju će i lijekovi i vakcine biti kao i sve ostalo MADE IN CHINA ili MADE IN P.R.C.
Matori, furaju se respiratori.
SIPA je vrlo brzo digla sve snage kada su u pitanju 'Fikret i Fahrudin' Jozo i Obren ratni zlocinci osumnjiceni za mnoga zvjerstva se komotno setaju BH,Srb..CG itd. Nastavak 92-e samo drugim sredstvima na Bosnjake,cilj:oslabiti SDA i dovesti stranke koje odgovaraju sh-m agresoru SDP,NS i NiP...Jedins prepreka sh planovima je SDA...Face tv,N1,Klix,Al-đezira su na direktnom fonu BG i ZG ...
Bice nema nista sto bi moglo indicirati na krsenje...zakona..ostaje da nadlezni organi I dalje se bave slucajem ,sciljem prikupljanja materijani dokaza protiv osumljecenih,,a do tada sve zastari I ubudza u tuziteljstvu... a fikro sole I SDA elita trosi lovu opljackanu preko javnim nabavki...nasa stvarnost
SDA,SDA,SDA,SDA,SDA,SDA,SDA...IIIIII NA KRAJU POBJEDAAA!!!!CRKNITE DUŠMANI 🖕