Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je sa glavnim sefom koji je osnivao stranku za Kartel
Sipa direktor srbin SNSD, glavni tužilac Srbin SNSD, Glavni sudija hrvat HDZ, ministar unutrašnjih poslova srbin SNSD, sad se prave akcije hapšenja da se progura u ustavni sud i Vukoja HDZ i gotovo je vi tog dana postajete kurdi, kojeg više niko ne j..be ni za suhu šljivu.Dok se posvađani naslađujete hapšenjima Čović i Dodik vas prave evropskim palestincima i govore al guzimo retardirane posvađane muzljamane.Domovina vam se raspada , postajete kurdi i neka će te.
To jos samo vi zeleni botovi vjerujete
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
DAJTE TE PARE PENZIONERIMA SA MIN. PENZIJOM
Daće penzionerima karinu kao što su i do sad. Nikšić je prošlog mandata ukrao penzionerima pet penzija a kamo li da im jednu pokloni. Koji ste vi maloumni turbo folk idioti i kreteni.
Sutra naslov pusteni zbog manjka dokaza standardno
HADŽIFEJKUUUU!!! EVO TI TVOJIH I MARFIJEVIH TROJKAŠA - HAJ'MO JOŠ JEDNO TROJKAŠKO SIJELO KOD TEBE. ČESTITAJ I NJIMA I SEBI VELIKI USPJEH: DOBRO DOŠLI U TREĆI! HADŽIFEJKU SVE BOSANSKE RIJEKE TE NE MOGU OPRATI. UŠAO SI U HISTORIJU BEŠČAŠĆA ZAJEDNO SA ABDIĆEM, ŠĆEPOM I TROJKAŠIMA.
KAD ĆEMO VIŠE VIDJE KAKVU AKCIJU KODNOG IMENA U REPUBLICI SRPSKOJ KAJGANICU KAJGANICU
Moram upaliti TV da vidim ima li kakav specijal kod Nenada na Face TV o ovome HAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHA.
Provjerite im Binance
Hvala europolu
Sirotinjski, to su minimalni iznosi u poslu trgovanja tonama..... Dajte kakav show za javnost
Naj bolje da pohapse i ove ostale sa one šheme gdje su Bakir Dino ,Sebija i Campara i mirna kuca !
Ja gdje nam djeca zive Boze dragi. Hocemo u EU. Nikad !
Pustite da stvari idu svojim tokom, promijenit se nazalost nista nemoze.
Jao al je konakovic uprego botove svoje na klixu, gledaj lajkova po komentarima hahah Konakovicu pada ti kartel a i ti sa njim!!!
ja kartela i vraga, uhapseno 30 osova, na racunima imali 600.000, hahaha smijurija
Sav zaplijenjeni novac da se podijeli pripadnicima policijskih agencija koje su ucestvovale u razbijanju Konakovicevog kartela
Btw. jel vam sada klixe jasno kakvu ste gresku napravili kada ste krajem prosle godine vrsili promociju kriminalaca u politici. Mi vam fino pisali da vaseg Dinu nece spasiti 5 americkih ambasada, da i mi znamo ono cime ga Marfij ucjenjuje da radi na izdaji Bosne ;)
Da ste ovako ažurni prema svima valjalo bi. Ali eto,zakon nije isti za sve .
Hapsi sve lopove bez obzira na nacionalnost.Ovo je nevjerovatno šta se radi u državi dok narod pošten gladuje i jedva se održava na životu u BiH.