Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhljebi neradnicki, fol za djecu se brinu, a sta ce ona djeca ciji roditelji i za 1. maj rade, sjediti 3 dana sama kod kuce?
To majstore. Ne radite za ljetni i zimski raspust. U Sa kantonu uveli ste sedmicu proljetnog raspusta. U SA kantonu se ne radi za Bajrame, Bozice, Uskrs, Vaskrs. Hocemo jos neradnih dana i jos vece plate. Sve to treba rastjerati.
Ne mogu se djeca više ni radovat ,obično bi 30 aprila bili vatrometi i to ukinuše ,uveli nekakve vanredne vatromete kako bi lokalni šerifi sebe isticali.
Mamu vam neradničku
Vidi ovog parazita kad bi moglo kako da sa neradni a plaća ide.
najbolje da slavite prvi maj mjesec dana 😅👍
Pa da li vas je stid svakako imate previše odmora u toku školske godine a fol briga za nas roditelje kako cemo i kad provesti vrijeme sa nasom djecom.
@Empii Koliko traje odmor prosvjetnog radnika? Po zakonu i u praksi samo 35 dana u godini. To što mnogi ravnaju odmore po svojoj djeci je drugo.
Vidi ga samo kolko je para ulozio u stomacinu,pljuc
Providan si Sivro. Znamo mi za čiju si se g....u zabrinuo. Svakom učeniku može taj dan roditelj opravdati.
Sivro vrati pareeeee
sve ustanove/firme rade 3. maja, s kime će to djeca provesti vrijeme ako im roditelji idu na posao??
Neki ljudi stvarno nemaju obraza
kako ce provesti s roditeljima kad roditelji rade, nismo mi u drzavnim jaslama pa da i.amo toliko vremena kao vi
Što? Jesu li to i roditelji dobili slobodan petak na poslu? Čekaj, nisu dobili ni 1. ni 2. maj slobodan.
kako vas nije sramota?! pola godine ne radite a i ono pola, do podne ili poslije podne. nema većih nehljebara! isti ste kao golubovi
Sokirani brojem radnih sati..? A kad se roditeljima pomene nadoknada subotom hoce nastavnike da pojedu zive..
Vidi se da ovaj narod je glup, time sto ne razumiju koliko je vrijedno dati djeci malo prostora. Zasto je najbolji sistem obrazovanja u Norveškoj!! Djeca nemaju zadaće, roditelji ne tocore učiteljima (slobodno Vi galamite), itd... Eh nas narod je izuzetno nenapredovan narod i ne razumiju koliko psiha igra ulogu u razvijanju djeteta i čak u napredovanju odraslih.