Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma mozete traziti koliko hocete al vakcina nema pa nema.
Sjetili se pred raspust, da mogu rahat na more. Može li Pfizer da iskoriste early booking?
...i ucenika 12+, u skladu sa preporukama WHO
Nista ili jako malo rade, a uvijek umorni. Zasto boce? Danas 2-je novozarazenih.
Ma nosi prosvjetne radnike... Prvo se trudi taj posao raditi kako treba pa onda trazite prava i place i vakcine... Sto imam od rodbine i prijatelja osnovnoskolce i srednjoskolce pa i studente jave mi se za matematiku i fiziku kad nesto zapne i kad vidim to sto su radili na casu ili predavanji/vjezbi z brda z dola...
Ja te nastavnike slusam online evo godinu dana sta djeci pricaju i kako nastavu vode. Svaka cast nastavnicima van KS koji su odrzavali nastavu u skolama, sto je potpuno ispravno. Ovi u KS su niko i nista i nisu zasluzili da budu bilo kakav prioritet. A to sto su nastavnici umirali, mahom su bili zarazani u kucama i od ukucana.
sve tacno
Kakav je ovo članak, nigdje nepiše ko je dao izjavu. U vrijeme medijske slobode, svako može pisati šta hoće
Piše u prvoj rečenici članka.
Dajte ljudima terapije sta cekate.
Krenuti sa vakc od starijih profesora ka mlađim, jer su oni svakodnevno po 7 casova u kontaktu sa drugim odjeljenima minimalno 20 ucenika, tj 140 ucenika dnevno
Pa svi smo u kontaktu sa 1000 ljudi dnevno, dovoljno je da uđemo u market po namirnice. Nastavnici pojedini manipulišu sa covidom. A šta je sa trgovcima - blagajnicima?!
A sta cemo sa zdraaaaavljem djece? Zar to nije bio razlog zasto su nastavnici odperjali online. Najbitnije je zdraaavlje djece-moto. Treba vas vakcinisati kad vam po godinama dodje red.
Zaraze ucitelje, pa oni zaraze djecu