Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je kad SDA postavlja direktore koji nemaju blage veze sa rudnikom ! Trenutni direktor rudnika unistio grijanje i sad za nagradu doso u rudnik u kojem nikad nije radio al to je SDA idiotizam
ma jebo vas vala sindikat vaš sindikata,potrudite se da otpustite silnu administraciju i da omogucite ovim ljudima pristojne uslove za rad,ali koliko god se ulagalo-rudnici su rupe bez dna
_"Nakon prošlogodišnje nesreće u jami Raspotočje, kada je smrtno stradalo pet rudara, političari i vlastodršci u našoj zemlji obećavali su da će pobrinuti da se ovakve nesreće više ne događaju." Onog dana kada zbog nesreča u rudnicima bude odgovaralo lice, ili lica koja su doprinijela nesreći, i našli se iza rešetaka zbog ubistava, tek tada se može očekivati da odgovorni počnu ulagati u rudnike, mehanizaciju i njihovu modernizaciju. Dotle, stanje će biti ovako kako jeste. U Raspotočju se dogodila nesreća i niko nije odgovorao. Sramota je za ovo društvo da pojedinci ostaju nekažnjeni. Sramota je da se ovako vrednuje ljudski život.
koja je ovo rudarska nesreca po redu u nasoj drzavi u posljednje dvije godine? Ako rudari krenu u proteste odmah cu se pridruziti istim, kao sto sam i prosle godine se pridruzio protestima. Ovdje nema napretka dok ne otjeramo ovu stoku iz kantonalnih, opstinskih i drzavnih zgradurina.