Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šipak ima vrlo velike količine vitamina C (1700–2000 mg za 100 g) najviše nakon crnog ribizla, a posebno je važno što se kuhanjem ne gubi.
kakvu glavu ovai ima, pitam se kako ga je majka dozivljavala dok je rastao kod nje
Uhljebasi se kao javljaju... Ima profesora, nastavnika, policajaca na sve strane...idite u privatni sektor ..tamo jedva cekaju strucne osobe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vi ste barem dobili šipak a radnici u realnom sektoru dobili otkaze ili minimalac u iznosu od 420 KM .
A sto je Sivro aktivan a na ovoj poziciji bar deset godina. Ko li ga je postavio tada? Mozda SDA. Samo kazem... a malo mi se povraca!
Nastavnik u OŠ sa punom normom ima platu 1600 - 1700 KM sa toplim obrokom i prevozom. Mislim da nije malo za 5-6 sati koliko realno provede na poslu. A da ne govorim o godišnjem, raspustu, praznicima i dr.
Zar plate ovih sto su na budzetu nisu odredjene koeficjentom i prosjecnom platom. Samim povecanjem minimalne ce porasti i prosjecna pa tako i vasa plata. Ako sam upravu?
Kakav je to sindikat koji ti vodos , zalosno do bola , nastavnici pa zar je on najbolji vas predstavnik
Glupko, i ti si u obrazovanju??? Prvo vrati teletu glavu.
E ko predstavlja /Besliv,Sivro / zaposlene u osnovnom i srednjem obrazovanju dobro imaju i za hljeb kupiti.Beslic penzioner i ta funkcija mu samo sluzi za pojacavanje kucnog budjeta a ovaj drugi ne zna sastaviti tecno dvije recenice.
Kakav crni Forto! Pa to je najveci promasaj u politici kantona od rata naovamo! Sve sto taj dodirne je osudjeno na propast. Sto ga prije smjenimo bit ce nam svima bolje.
Dobices 2 jaja jer si do sada urac dobio. Pa da kompletiras halatku
nebi ti se na glavi reklo da ti ista fali
Šipak je zdravo voće.
Sta hocete vise pola nastavnika vam uhljebi iz drugih kantona, samo glasacko tijelo pravite. Nivo obrazovanja je katastrofa, samo pogledajte psiholoski profil danasnjih nastavnika. U kom svijetu se salje zadaca preko vibera bez ikakvog dodatnog objasnjenja Ma mrsnu realni sektor
"Đe" je zapelo u zadaci??? Razlomci? Skupovi?
Ne namece vam Forto poskupljenje struje i roba!!!
FORTO UBLEHA IMA 3.500 KM PLATU NJEMU NIJE KRIZA.
Ovi sindikalci su najveći smradovi, sve politički ljudi, a ovaj debeli ćelavi ljigo svako malo mijenja dresove. On kao nešto traži za nastavnike, a bolje je plaćen i komunalac i vozač tramvaja i saobracajni policajac ili bilo koji uposlenik MUP-a sa SSS od prosvjetnog radnika.
Sivro=SDA i naravno da bi rušio vladu Trojke.