Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A onaaaaj, zasto SPKS koristi Star Wars font? :D
Sindikat kao i svaki drugi radnicki sindikat. Nikakve koristi od njeg. Nikad nisu zastupali prava i volju radnika! Najmanje su se mjesali u svoj posao! Kad je bila smjena Ministra Budimlica, radi politickih poena su se mjesali u to (a u politicke odluke se nisu trebali mjesati), a sad kad je komesar u pitanju, u momentu kad treba da se izjasne jer je njegova ocjena ustvari i njihova ocjena, oni sute, jer im je opet politicki naredjeno i odredjeno sta da rade.
Bande haraju Sarajevom, a vi se bavite komesarom.
Joj kako SDA rovari sa "nezavnisnim" sindikatima. Al nećete se zeleni dočepati vlasti do kraja ovog mandatu u KS, uzalud vam trud svirači! ;)
Papak se nafuro da je bogom dan za funkciju obavezno ga smjeniti i dovesti mladzeg
Sindikat je trebao iznijeti stav, a stav je jasan, 90% sindikalista je uz komesara. Sindikat vise nije nezavisan, na njega utice Dino Konakovic preko Mirze Hadziabdica.
Šta imaju policajci da šalju poruke, ucjenjuju, pritiskaju, prijete... Treba učiniti nezavisnim i profesionalizirati Sektor unutrašnje kontrole pa će i ovi što prijete i šalju poruke u ime političkih grupa biti ''tiši''.
Ma ona ocjena rada je bila politička odluka I ništa više, ne bitno jel on to zaslužio ili ne.