Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo da objelodanite ko je u KS MUP - u vrsio zataskavanje i unistavanje iskaznog materijala o ubistvu Dzenana Memica pa onda trazite svoja prava
imate plate vi drotovi po 1500 km..nista ne radite samo se vozikate sa sluzbenim autima..pijete.jedete guzovace..po ugostiteljskim objektima..a jos hocete za vas poseban zakon prosjek najboljih 5 plata za penziju..to onda znaci hocete i penziju preko hiljadu maraka...sram vas i stid da bude ..
Dabogda više nikad platu ne dobili qrve političarske
izbacit iz redova svojih zandare koji su politicki nastrojeni i nepokrevati jedni druge ...ubistva pljacke korupciju itd..
Jucer ograničavali borce a danas hoce isto da rade.
Zabranit im proteste, a ako izadzu na iste onda ih slikavat i nek ih narod motkama potjera. Dzubrad
Dragi drotovi obzirom da niste zadovoljni poslom koji radite, predlažem vam da svi date otkaz na poslu i odete malo u privredu hljeba zarađivati.
Policijo malo van malo bagro lopovska cast izuzetcima po kancelarijama koji nepljackaju po ulicama
Kakav je ono znak vaga i munja....munjevitom brzinom varamo na vagi he he
@siromah hahaha dobar dobar
Trazite i amandman za vece stolice u kladionocama i cevabdzinicama....polomiste ljudima inventar,mnogo vam se $upak rasirio
izlazite iz kladionice na proteste jel ?
čovjek je proklet. uvijek glada ono što je njemu nedostižno, treba nekad biti zadovoljan sa onim što imaš
pohapsite se medjusobno.
svi bi da protestiraju ... evesti kaonu EU jedan policajac na 1000 stanovnika ako se ne varam pa i vise .... a ne kod nas kao da smo policijska drzava milion agencija, policijskih ...
a gdje onda uposliti polupismenu rodbinu, prijatelje, djecu stranackih uvlakaca ... ?
policija se mora placati i ne smije se dozvoliti politikanstvo i mijesanje u operat.rad policije, na ovaj nacin sumnjive politike kroz finansije urusavju policiju... samo profesionalizm .