Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu pricu mozete neukoj seljadiji i primitivcima prodavati...svi vi radite za stranke i potkusurujete jedni druge tako
@opleti covjek pita sto nas ignorisete, a umjesto nas pregovorate sa neregistrovanim udruzenjem i ti na to kazes da je stranacki pijun? Konakovicevi botovi vec poceli stavljati sve u isti kos... Nisu svi isti, nip je dokazano najneodgovornija uhljebatorska organizacija
Sto ovog zivot lomi vidi kako je smrsao ko rasplodni bik
Konakovic i Forto djeluju neustavno to je politika Sestorke nesposobne
Lik koji je opstao u svim sistemima, pametnom dosta
Ministrica gura sindikat na čijem čelu je pedofili a sve protiv Sivre Sivro lave ne daj se
joj Sivre jarane
A na celu Nezavisnog sindikata stoji Bajraktarevic, ako je neko zaboravio: Direktor skole koji je nelegalno godinama potpisivao ugovor izmedju svog udruzenja i skole ciji je bio direktor, zgrnuo ogroman novac a kad je uhvacen ukrao pecate i odugovlacio proces skupa uz pomoc politickih lobiranja, a nastavnici godinu dana (radili) i nisu primali platu zbog njega! Ne zna se koji je gori! On ili Sivro!
@VanityFair Hvala na podsjećaju! ✊
@VanityFair Bravo. Al' razumno je to sto ljudi zaboravljaju jer koliko takvih slucajeva ima dobro da ista zapamtimo
Sindikat u BiH ne postoji. Sindikat mora biti jedan i jedini i da bude sindikat radnika, radnicki sindikat. Ne bi mogli prebacivati jedni na druge, taj sindikat je za sve radnike i jedini koji moze i mora da radi u zastiti radnickih prava bez obzira na profesiju. Ovako, isjeckano, sve neki sindikatcici koji sluze da se radnici podijele i da vlade nemaju nikakav veci pritisak i nemaju nikakav strah od mase.
SDA vepar
Stranacke filijale sve to je opstepoznato...pa se preko toga prepucavaju i vrse pritisak