Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu korumpiranu kljusinu Sivru treba vodati umjesto međeda na koridi u Čevljanovićima.
@Bosnia007 sirova snaga bejha koride
Sivro Derpe i to onaj agresivni masnih guzzova
Tradicionalne vrijednosti nasih porodica su na razini evropskih vrijednosti hdz-a. Najvisi postotci rastavljenih brakova, preljuba, zapostavljene ili napustene, pa i ubijene djece. Da ste razmisljali o tim stvarima trebali ste se javiti ranije. Davno je prosao voz.
@Libertino i sad jer je sve to kao sto si nabrojao trebamo pustiti jos i ovo i reci ma hajde imamo vecih problema? Valjda treba rjesavati probleme jedan po jedan a ne jos ih gomilati
@Libertino Šta je tvoj argument, hetero brakovi su skloni razvodima, u hetero brakovima ima afera? Wooow, homo odnosi su savršeni, to jednom kad se sastavi - ne rastavlja se do groba, sempre fi. LOL!
@Bosnia007..što te nastrani bolesnici nalajkaše..i ti si sumnjiv, a ovaj ispod 100%.
U ovim komentarima se vidi koliko su ustvari agresivni pripadnici LGBT populacije i tzv. poštivaoci drugačijih uvjerenja.
Neka se šeće SirVo i tako promoviše "tradicionalu". Nažalost, baš on i ovakvi su anti-reklama bilo kakve tradicionalne vrijednosti društava uopšte. Najveći progonitelj homoseksualaca u USA je bio E.G. Hoover. Branitelj tradicije koji je imao " frajera" .. Dvoličnost i laž na svakom koraku.
Ne govorim o Sivri kao osobi, ali ovaj članak mogu dislajkati samo LGBT populacija koja je ustvari sve samo ne miroljubiva, kao i veoma zlonamjerne osobe.
Da ti ko hoce i te skupine metnut kakvu cjevcicu, taman si te hlape napučio
Kljusino, imaš li djecu? Jesi li siguran kako će se seksualno opredijeliti?
Hamo, vidi mu glave!
pitanje je kako se članovi ovog sindikata odnose prema netradicionalnom porodicama: djeci sa invaliditetom, djeci roditelja sa invaliditetom, djeci iz nacionalno mješanih brakova, djeci iz rasno miješanih roditelja, djeci razvedenih roditelja i prema svoj drugoj djeci koja se ne uklapaju u njihov šablon tradicije. povraća mi se na vas!
Ovce ne razumiju da je sve ovo ujdurma sa cilem produbljivanja podjela.Prvo su podijelili narod po tzv.Nacionalnom kriteriju.sad po seksualnim opredjeljenjima a sutra će biti cuke i mace itd.Ovce ložite se na gluposti.Nit sam za niti protiv bilo kakvih parada.Jednostavno me boli rinaka za sve to.Neka institucije rade svoj posao.Ulica služi za saobraćaj.
Sivro će i za ovu akciju potrošiti dio sredstava samostalnog sindikata. Da li to samostalni znači da nisu na državnom loncu?
Samostalni sindikat... Neodgovara nikome?
Da li misle na primarnu porodicu ili na tajnu porodicu sa švalerkom?
kad se pocmu djecaci za rukice drzati hahahaha
Na jednoj strani imamo skupinu drugacijih kreativnih individua koji vrijedno i posteno rade i placaju poreze, dok na drugoj strani imamo hodzice koji ne placaju poreze, neposteno zaradjuju guleci sirotinju i stalno nesto zabranjuju guseci slobodan i kvalitetan zivot kakav je ostatku evropskog kontinenta.
bravo
Ko je ovaj gudin
Izgleda kao da je zeznuo vuka i napravio kuću od cigla