Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Testirat ce vas za 2 mjeseca kada sve prode.
Sta je sa trgovcima? Sto im se ne skrati radno vrijeme?
@fbUser1583183600 zato da im pazar bude veci..koga briga za uposlene..bar da su im koju stoju digli,jer svakako im je promet veci bar duplo!
Sarajevo sistem: Jel imas simptome? imas! Da te ne testiramo, to je to. Hajde ti u samoizolaciju pa ako prezivis, ozdrsvio si ako ne, ides u statistiku.
Nevalja kad su u ucionicama nevalja kad su kucama ! Najbolje je da nikako nema skole a da primate platu .. Cijeli svijet ide prema tehnoloskom napretku samo nasim seljacima koji su kupili diplome po travniku, mostaru nevalja online nastava !
@BatonDezitijatB Hajde ne kaki, roditelji se žale, ne znaju šta će sa svojom djecom, puno im da su toliko u kući. Još ih djeca pitaju da im pojasne po neki zadatak, a roditelji blentavi ne znaju pa im sad neko drugi kriv. Natsavnicima podići plate! Naročito onima koji su pod stare dane učili se radu na nekim novi platoformamam! Kapa do poda!!
@BatonDezitijatB Neki roditelji će konačno shvatiti da nastavnik ne mrzi njihovo neodgojeno dijete. :)
Zašto se krije
Koje Sivro skole????? kojeeeeee
Prvo Fadil! Gdje nestade lik?
Treba imati nadu i vjeru ali ne treba zaboraviti niti bježati od istine: Mi smo jedna mala, siromašna, nerazvijena i neprosvjećena zemlja sa malim zdravstvenim i svakim drugim kapacitetima. Veliki balast su ''političke elite kroz koje su već prošle ili su aktivne 2-3 generacije.
Trebali su dozvoliti djeci da idu u prirodu!
Upucuje li ovaj tekst na to da neke skole rade ??
@gooUser1580208844 Da!
@gooUser1580208844 To samo kod naših debila ima. Djeca su kod kuće a nastavnici da dođu na posao da rade online ali iz škole.
Uposlenici koji su bili u kontaktu s osobom koja ke je bila u Konjicu su u samoizolaciji, zajedno s svojim porodicama, ako neko misli da je ovo sve da se ne bi radilo moze poslati svoje dijete na jedan dan u tu skolu pa da vidimo jel hrabar
Mislim, nova osnovna škola "Hadzici" u Hadžićima, njihov kolega u izolaciji zbog Konjica
Pocelo je
@gooUser1562785181 u tvojoj goozici
JA MISLIO ZA OVO "HVALA BOGU" DA NIKO NIJE U KRITICNOM STANJU NISAM DO KRAJA PROCITAO.
Kod nas ima vjerovano puno vise zarzenih samo nitko ne radi testove
@bigboy79 ...testovi se rade ako dobijes simptome, prije toga su beskorisni....
HVALA BOGU!!!