Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svitrebaju dat otkaz i svi zajedno da izaberu jednognormalnog presednika koji ce se stvarno zalagatza interes naroda a ne za svoj interes vidite kako je stanje svvi su u problemu i rs i federacija jedino sto nude je nacionalizam drugo nemaju sta ni ponudit a pored toga su puni miliona
Odlična je vlast, kakav je narod!! Birali....birali....i izabrali.... samo veselooo ;)
Narod u RS-u je jedan od najprimitivnijih u Europi, ali cak i takvom je na vrh glave neimastina sa kojom se bori sve ove godine, i postaje jako upitan "patriotizam" i vjera u nesto sto ima jako lose temelje, i to sve treba da se reorganizira, narod civilizira, lopovi zatvore, i taj dio integrira u drzavu.BiH jer jedino tako moze funkcionirati. Slicno je i sa Federacijom, ali je RS u puno vecoj krizi.
Predrag Zgonjanin iz Unije udruženja poslodavaca RS rekao je da RS definiše visok stepen javne potrošnje i glomazna administracija. U federaciji je jos veca administracija.
zvao sam je Emili..................
sta zeljko cvijanovic kaze na to
Dajte narodu hljeba, manite se cetnicke retorike od tog se ne zivi
Sindikati laju, a krediti dolaze!