Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hmmm ... Čudim se da klixovi trolovi i za ove probleme ne krive Sebiju i Bakira!!
Sindikalci tvrde: Katastrofalno stanje u UKC RS Jesu li i vas sjebali Sebija aginica i hafiz dr. Faris Gavrankapetanovic :DDDDDDDD ????
SDP miševi, jel' vam i za ovo Sebija kriva?
Zato bi i preuzeli pacijente iz sarajeva i uredno naplatili da bi opstali, nasi debili se uhvatili na njihovu ko biva humanost, naivni bosnjo
Treba Miletov sin završiti posao sa e-knjižicima, cifre naduvane 6-7 puta...eto gdje su pare!
"...gdje se to može danas u RS za 30 maraka jesti..." u Sarajevu možeš za te pare za doručak burek sa jogurtom, za ručak veliku kod Mrkve i za večeru je tamam i pizza ili doner, a za desert da biraš u Egiptu. Ne znate ekonomisat i nije za vas ni entitet, a kamo li država.
Ne kontam lik koji je glavni u sindikatu KC i koji je podrzao taj ugovor sad govori kako je ugovor nepovoljan. Tacno svako moze da radi posao za koji nije sposoban. Drugo, ako je fond rekao da radi sve po ugovoru i da isplacuje transe, ne znam cemu ova vest. “Rendićeva izjava je netačna jer se za UKC RS sredstva dostavljaju redovno u mjesečnim tranšama”, kratko su naveli u fondu.
Trazim ovu informaciju iz drugih medija, ne mogu je pronaci, izgleda da je Klix prvi dosao do nje. Otkud da se Klix interesuje za stanje KC u drugom entitetu, ili da se sindikat KC obraca Klixu, umesto medijima u RS.?
Otkad je Sebija dosla na celo UKC Sarajevo, pokopno drustvo "Bakije" zadovoljno trljaju ruke
kriva je Sebija, ..........Sebija je kriva!