Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio si sa nama kad je bilo najteze i jedan si od onih koji je najvise doprinio da u ovoj zemlji ima bosanaca i muslimana.Neka te uzviseni ALLAH za to nagradi.
pa papci jedni je li vi mislite da Silajdzic stvarno zna kako nam je bilo u Sarajevu? Imao je i struju i plin i vodu i hranu i nosio je svoju guzicu svaki 10 tak dana van sarajeva.
zivio HARIS a dodik je konjina
Samo reci, ako treba za kartu...
Dobar je čovjek ovaj naš Hari,uvijek miran,staložen,govori samo kad treba,hoće pomoći povratnicima,voli Bosnu i stvarno je šteta što nema više ovlasti.On nažalost može samo gledati kako Tihić potpisuje sve te Banjalučke \"sporazume\".Imamo mi još dobrih političara (Mirnes Ajanović,Zlatko Lagumdžija) i samo kad bi oni napravili kompromis da nastupaju zajedno ova bi država krenula u sasvim novom smjeru. Neznam u kojem će se smjeru nastaviti ovi sukobi u Gazi ali mi ne sluti na dobro.Nažalost u ovom trenutku mi nemožemo ništa učiniti da se taj pokolj spriječi ali vjerujem da će kad tad proraditi svijest u naših građana,da će se sjetiti ko je nama pomagao kad je bilo najteže i tu uslugu im uzvratiti.Nadam se da će mi se pružiti prilika odem u Palestinu i pomognem,promjene neće doći same od sebe,za njih se treba boriti...
Svaka cast predsjednice!!
Hvala Haris Jedini si posliticar u Bosni koji se sjeca sta se desilo Bosni i kroz sta smo prolazili Zato neka se ne ponovi ni drugima,samo oni koji su bili u Bosni pod opsadom znaju kroz sta nevin narod Palestinski prolazi A uvjek ce biti papaka koji su zbrisali pa sada pametuju naserem im se u usta papanska Ti Zeljko Komsic ste jedni od najboljih politicara poselj Alije Izetbegovica
Silajdzicu, SVAKA CAST !!!
ovog covjeka mrzim iz dubine duse!!! e moj harise da te sad ali vidi... mogu zamisliti da se sad prevrce u grobu. ovo govno treba skinuti sa vlasti. ovaj konj nije u stanju pomoci bih.