Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAPAK jedan nepise se djamije nego dzamije supcino
Gdje su te B O L N I C E ?. Znam samo za djamije i vjerske skole.
Bošnjački dušebrižnik, satra se od sekiranja za Bošnjake, a odro ih ko Musa zeca. Hare i njegovi s Bismilom pokrali sve do čega su stigli.
eno kukavac i plachkic-pichic jeremic ljubi guzu svim arapima i crnciama, hahaha:))))))i jos potrosi pola budzeta srbije za putovanja, ja vas molim da ne priznajte kosovo ja vas molim da kupujete nase domace proizvode ja vas molim da investirate u srbiji ja vam lizem dupe dan i noc, noc i dan...arapima, turcima, crncima itd... a hrisanima poklanjam svete nikole i svete save....
Dragi Bosnjaci! Je li ne vidite kako nas svi za nos vuku? Prvo su nam Srbi dali do znanja ko su, prijeteci odvajanjem i donosenjem rata. Drugi su bili EU i SAD koji su dopustili da nas fasistiski primitivci \"nasim oruzjem\" istjeraju iz domova, praveci zlocine i genocide nad nama. To nije bilo dosta nego su jos dobili 49% teritorije u kojoj mogu nastaviti etnicko ciscenje i spajanje Srbije sa Krajinom. Treci su sigurno nasi lideri koji nas prodase za male pare, umjesto da imaju svoj stav i viziju za svoj narod. Zato, zauzmimo napokon STAV dok ne bude kasno. Srbi se vec odcjepljuju i vjerujte da ce im to uspjeti, jer fasizam izgleda jos funkcionise. Ne mozemo se oslonuti na EU i SAD. Ne trebaju nam fasisti koji zlocince i genocidase slave kao heroje. Pustimo ich neka idu ali samo sa 34% teritorije. Ako ne uspije, alternativa je spajanje sa Sandzakom. Ako ne reagujemo otici ce sa 49% a nama ostaje FBIH sa Hrvatima koji sigurno slijede RS. Uzmimo stvar u svoju ruku!
STO SE TICE HARETA, GROMADA, HARE SAMO TAKO NAPRIJED, NAROD CE TO ZNATI CIJENITI. A I MOGAO SI IM SAPNUTI DA SAPNU NA ISLAMSKOJ KONFERENCIJI DA NE KUPUJU OD CETNICKE BANDE ORUZJE. TO CE IH NAJVISE ZABOLITI KAD JUGOEKSPORT DOBIJE OTKAZE POSLOVA. POGOTOVO TO VAZI ZA KUVAJT I IRAK.
STO SE TICE INVESTICIJA ARABIJSKIH PODRZAVAM, STO SE TICE PRIJATELJSTVA ISTA TAKO, ALI AKO CE NAS DRZATI PREDAVANJA KAKO CEMO ZIVJETI ILI SE BOGU MOLITI, E TO NE PODRZAVAM.
A STA JE SA DŽAMIJOM NA CIGLANAMA????DJE BA ZAPELO????
A Bosne i Hercegovine svakim danom sve manje i manje.
nas gradjane Bih hrvatske nacionalnosti zanima o cijem trosku ide u arabiju i cije iskljucivo interese zastupa? mislim nama je jasno, ali izgleda nije jasno onim nasim kvazipoliticarima i ljudima, da mi hrvati financiramo putovanja jednog od najradikalnijih nacionalisticki politicara na balkanu, koji je zamislite potegao do arabije da prica o tom ciGanicu kao nije imao o cemu pametnije da prica nego bas o tom ganicu... cccccc jadni ti smo mi s kim zivimo i skim imamo posla, ali nicija nije sjala do zore.. ima Boga
Više od 500 pripadnika klerofašističke organizacije \"Ravnogorski pokret\" iz BiH (RS), Srbije i Crne Gore posjetilo je u selu Undrulje kod Višegrada mjesto gdje su 13. marta prije 64 godine pripadnici OZNA-e uhapsili ratnog zločinca i nacističkog kolaboracionistu, četničkog vođu Dražu Mihailovića, te strijeljali četnike Dragišu Vasiljevića, Nikolu Majstorovića i Blagoja Kovača. Lokalne vlasti RS su nedavno selu Undrulje dali ime \"Draževina\". Pomen zločincu Mihailoviću su služili pravoslavni sveštenici Dabrobosanske eparhije i manastira Svetog Nikole u Dobrunu, na lokaciji gdje je zločinac uhapšen, a ostalim četniicma na mjestu gdje su strijeljani i sahranjeni. Predsjednik ove fašističke organizacije iz BiH Dušan Sladojević kazao je \"da je jedan od glavnih ciljeva ove organizacije da se konačno otkrije i obilježi mjesto gdje je u Beogradu strijeljan i sahranjen Mihailović\", zločinac iz Drugog svjetskog rata, kojeg nazivaju herojem.
I meni je drago .... Sjecam se ko juce kad prof. Ganic dosao. Nije dosao kao rodjacki i partijski kadar nego zahvaljujuci ljudskom i prije svega strucnom integritetu koji je stekao na visokoskolskim institucijama u Americi. Znam da se osnivac Unisa, giganta od 50 000 radnika, Abaz Deronja zauzeo da ga dovede. I radio je pola radnog vremena u Unisu a pola na Fakultetu.
debile Slinajdjicu, jesil\' im odnijeo konja za poklon? Pokloni sebe lipicaneru
Kako ukrasti cash , zaj.ebati svoj narod i ponovo doci na vlast? Evo par trikova od Mr. DoDicka: 1. Specijalne veze 2. Referendum 3. Tuzbe protiv nekih muslimana 4. Bojkot FTV-a 5. Povlacenje iz BH institucija 6. Uvodjenje Rusa i Srba u ekonomiju 7. Dovodjenje Dzevada Galijasevica u raznorazne emisije na PTPC 8. Odrzati entitetsko glasanje 9. Otjerati strane sudije i tuzioce 10. I jos na kraju koja kocijaska psovka, bacanje BH zastave sa stola, docekivanje ratnih zlocinaca, negiranje genocida i ratnih zlocina, itd.. Nadam se iskreno da ce srpski narod u BiH imati dosta koristi i fajde od ovih FAMOZNIH poteza Mr. DoDicka.. Bar po 50 KM u dzep ili sl..
@aso ako je tako vjeruj da si me obradovao, ovo sto se desava Bosni i Hercegovini izaslo je izvan okvira normalnog zato sam i potegao za ovim teorijama zavjere. I dalje sam misljenja da je njegov put obzirom da je znao za potjernice i mogucnost montiranja postupka u kljucnim trenutcima za BiH kada se sudi Karadzicu i kada se ulazi u ustavne promjene najblaze receno nepromisljen i da je drzavi nanesena velika steta.