Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema nama pomaka dok jedni te isti 30 god, jasu ovaj narod i ovu drzavu.
Haris, potpisnik Dejtona sa Alijom, znači izvorni tvorac PC entiteta. Kada je trebalo aprilski paket usvojiti, srušio ga da bi pomogao Miloradu. Poslije toga nategnuo Željku da bi Čoviću izašao u susret. Nategnuo sve građane, prodao BiH banku onoj NLB, halalio im štednje (koje nisu njegova babovina), a kad se namotao para, ispalio se sa onom Selmom raWaQu u Istanbul. Hodžica, koji od Bošnjaka napravi Palestince u Europi.
Silajdzic je bio najbolji predstavnik Bosnjaka
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Haris je jedini političar koji ima osobne i prijateljske kontakte s Hillary & Bill Clinton kao i sa sadašnjim predsjednikom SAD - Joe Bidenom
Uskoro i Ernest Imamović prelazi u slobodno mogu reći - glavni štab probosanskih snaga. Kao što je njegov otac bio, rahmetli general Imamović Zaim.
ovo je neka alternativa Bošnjacima a ne petokolonaši tipa peđe nerke il šibičar gavrilo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hare vrati se. Ipak si najpametniji politicar u Bosnjaka. Bilo kako bilo...
Ovaj klix sam sebi komentariše članke koje piše a naše briše. Da sam nešto napisao pa hajde. Dosao lik da pokupi kajmak ukoliko SDA propadne ili da sa Efendijićem pomogne istoj jer će tako samo odvući određeni broj birača parolom alternativa kandidata za predsjedništvo a Svakako će te iste glasove koje pridobiju u dogovoru prepustiti SDA, dobar plan
Ja volim BiH, ne mogu si pomoci....medjutim SBiH nije rjesenje zbog svog prevelikog etnickog naboja, svog prvog lidera proslosti. Takonda ona nije rjesenje vec dio problema
Kako li bivsi predsjednik amer jerlagic ima nekretnine u vrijednosti pola miliona, a prijavljenu platu od 1200KM, jede li taj covjek?
previše i predugo je bilo tih elitističkih i nacionalistickih fašističkih usko šićarďžijskih i dogmatskih bandi i njihovih tronova, otimanja narodne imovine, pljačkaške privatizacije, eksploatacije, siromaštva i bijede, egzodusa svega što vrijedi. da nije bilo pravnog nasljeđa iz srbih već danas bi smo živjeli kao u brazilskim favelama (staraca), do čega srećom nisu stigli, iako su se sa svojim mentorima svim silama trudili. samo im treba reći jedno zbogom dosta je bilo.
Ma dokle vise, jedno te istih, ratnih lica, lica koji sanjaju i ubjeđuju kako ćemo biti unitarna država i koji pozivaju na kojekakve ratove. Više je jasno ko dan da od unitarne Bosne, ali i cijepanja države nema ništa. Šta je tu je, okrenimo se budućnosti da konačno normalnije živimo svi skupa.
Jah Jazuk, Tako veli Hadži Silajdžić sjedeći u svojoj Turskoj vili na Bosforu, a u krilu mu draga Hanuma Selma mladja od njega 25+ godina i svira mu violinu. Šta ćeš, voli Hadžija violinu a i mlado pa to ti je!
Prdonja stari! Cim je izgubio fotelju i dodir s parama tako je otisao u Tursku.
Ovaj se čitav život nešta nada umjesto da je napravio šta da ostane iza njega. Dok je stranka bila u vrhu uvijek je dovodio ljude iz sda i dijelio im pozicije i tako demoralisao ostale.
Potezi SDA očajnika. Umjesto da očiste SDA od kriminalaca oni vade mrtve stranke iz naftalina i onda iole korisnog Efendića šalju u mrtvu stranku gdje će propast ko žeton.
matori paksu
Klixe, ništa o zločinu Armije BiH i mudžahedina u selu Miletići kod Travnika. Civilima su odsječene glave, aa dio je odveden u kamp mudžahedina u Mehuriće.
Stranka zvana 10% provizije.
Evo i aprilski paket se javio, pokušaj hobotnice da koalicijom ostane na vlasti i sačuva se sudova i zatvora
De Hari ne truni klizno si i ostavio sve a sad ko pametuješ .Idi ba u Tursku popusti nas