Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Harise, uz tebe smo definitivno. Nek vide dusmani koje pravi covjek! Trebali su Dodika gadjat cipelom u vugla, FUJ Dodice,
kako se mićkovi i zlajini brzo slože kad je hare u pitanju :-)
zar ga nije sramota to sto se rukovao sa bidenom u prolazu nazvati \"kracim privatnim susretom\"? pa biden je imao destak takvih susreta jer se sa desetak ljudi rukovao dok je prolazio kroz salu izlazeci na pozornicu.
bidenu se mora odati priznanje da se umjesto ukidanja embarga na oruzje izborio za ukidanje embarga na uvoz arapa - a to je za duhovni i ekonomsko provredni vs industrijski razvitak ove zemlje velo bidentan faktor - koji je ovu zemlju vec 90ih uveo u recesiju.
Prijateljski zagrljaj. Prijateljski... Eh da nam je vise Harisa a manje Tihica i SDA-ovaca. A gdje je Dodik? Pa i on je kazu bio na konferenciji? Uzgred da upitam, jeli Tihic vise naucio engleski???
@DEMOKRATA 100% si u pravu HARE je covjek sa cistom ispravnom vizijom za BOSNU I HERCEGOVINU !!!!! A ovi ublehasi sto postavljaju ovakve glupe komentare i jesu jedna bolna istina BiH i najveci razlog za danasnju Politicko-Ekonomsku situaciju !!!!!!?
Da, potpredsjednik SAD-a se slika i grli sa svakim ko rasiri ruke, steta sto je dodik zbrisao inace bi i on dobio free hug! Meni se nesto cini da Biden nije slucajno zapeo za Silajdzica, nego da je to, ipak, politicka poruka. :p
Koji šupljak što se pozdravio sa njim pa neće valjda onaj Biden da ga maršne ko pseto kad je lepi hare poletio da ga zagrli, kad ga toliko cijeni zašto je odbio da se sastane sa njim službeno, ta vijest je jutros objavljena da je Biden odbio da se sastane sa Harisom
Svaka cast. Ima ona jedna izreka: da \"jedna fotografija govori vise od 1000 rijeci\". Svi vi pakosnici koji ste ispranih mozgova sa kratkorocnim vizijama, uopste niste svijesni da jedini postovani faktor u svijetu u nasoj nam BOSNI I HERCEGOOVINI je Haris Silajdzic. On je jedini sa dugorocnim vizijama BOSNE I HERCEGOVINE kao jene suverene, jedinsvene i gradanske republike. On je upamtite jedna konstanta, alfa i omega BOSNE I HERCEGOVINE. Sve se njega pita. On je taj koji ce ove letece politicare poslati u istoriju, zajedno sa rs. Ako samo letimicno pogledate fotos sve ce vam biti jasno. Ima ona jos jedna narodna, a narodu je vjrovati, to vazi za vas: \"Nevidite sumu od drveca\". Samo naprijed HARE - CARE.
je citat postove ovih iz dodikstana. vidjet ih na sto su spali a sta su glumili 1992. sve njihove vodje iz rata u bijegstvu ili u zatvorima sirom europe a hare se pozdravlja sa drugim covjekom svijeta pred ovolikim brojem svijetskih politicara.
Kazu mu je Bajden krno jezik ! Ali je Hare osutio, samo ga je zagonetno pogledao.
To harisu, samo tako naprijed.... kada te vise niko ne poziva na sastanke i razgovore, barem da u prolazu upecas koju poznatu licnost. Mozda ne bi bilo lose da se zaposlis kao portir kod UN, jer je tada veca mogucnost da obavis i vise \"kratkih razgovora\" sa uvazenim svjetskim politicarima...
hehehehehe, mogu zamislit kako je g-dinu Bidenu bilo drago sto je sreo jednog tako uglednog gradjanina svijeta kakav je nas dragi taliban Haris
To Harise to! Pravi Bosnjaci i svi koji vole Bosnu i Hercegovinu uz tebe su! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
a ti kao znas sta je hare htio. bidenovo misljenje o vama srbima je poznato i nema nikakve veze sa haretom. ima li ova gesta neki znacaj ili ne to ce mo vidjeti uskoro. ali svak tazi svoje saveznke. vas strateg mile ih trazi u zidovima i rusima, pa se mi ne bunimo nego nam je cak i lakse kad vidimo ko su vam saveznici.