Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivi bili pa vidjeli njega na djelu!
Hvala Bogu da neko i tako misli, al nemoze se od ovih nasih lopova nista.
Ovaj lik nije uopce los, ima dovoljno iskustva, realan je, ima neki gard, otvoren je za saradnju i kritiku (za razliku od Samira Silajdzica), civilizirano nastupa u medijima... Ali brate mili ne valja mu stranka!! Dobra stvar u svemu ovome jeste sto ce Mehmedic sigurno biti svjestan pritisaka i kritika na koje ce naici ako ne bude radio svoj posao! Sigurna sam da ne zeli proci kao sto je Tajo prosao!:)
moze li on da vrati Deda Mraza? ko onu zenetinu moze da zaustavi uopste?
Najbolja moguca licnost za premijera kantona. Sve kilometara autoputa u BiH sto imamo napravljeno je dok je on bio ministar saobracaja u Federaciji. gradsko je dijete, poznaje kanton kao svoj dzep. Bas mi je drago da konacno jednom normalan covijek pocne raditi.
Ovaj je ublehash
Večeg lopova nisu mogli postaviti...Nek nam vrate Samira...
plah mi ovaj besim
glede sigurnosti građana treba drzati pod prismotrom - s v e - ,,borce\'\' - za ljudska prava - tacnije logisticke baze koje finansiraju projekte od destruktivnih do hladnokrvno ubilackih pojedinaca i grupacija - placenih za kaos prije svega u gradu - a drzava je - takvima koji bi rođenu mater prodali za sacicu dolara - poligon za maxi zaradu sa mini ,,ulaganjima\'\' - zahvaljujuci upravo skrbi placenih skrbnika - ,,mira - tolerancije - demonkracije \'\' i slicnih sranja..... koja se desavaju zadnjih - par godina.
Kako moze covjek iz stranke, koja je na proslim izborma dozivjela totalni fijasko, postati gradonacelnik Sarajeva?! Zar gradjani kantona nisu rekli svoje na izborima i pokazali da ne vjeruju toj stranci?!
bio je ministar prometa i koumnikacija u vladi federacije bih, ne u kantonu sarajevu
bas cemo vidjeti.
sretno
Budemo vidjeli.