Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveca glupost su ove sigurne kuce ,umjesto da nasilnika smjeste u zatvor a zene i djecu ostave u njihovoj kuci nama svjetska trula politika uvela ove kuce trpaju zene u kolektivni a nasilnik ostaje u svojoj kuci da se siri i prave onda sranja po mahali.
@gooUser1564387670 sad ih izbace na 15 dana iz kuce ,,, al ista poslije?
Sramota!
@nisam veći sigurno od tebe jer ne vrijeđam nepoznate osobe
Želim da pohvalim sve uposlenike Viva žene..ko nije bio tu ne treba da komentari se...bila sam tu kad mi je trebala najveća podrška,,i zato im hvala od srca svima. Za mnoge gluposti se mogu naći novčana sredstva,,,a gdje je najviše treba nema je..
Sigurna kuća će se sigurno zatvoriti zbog finansijske nesigurnosti!
Ajmo sad svi konstatirati kako bi bilo drugačije da lova zatreba za koju od vladajućih stranaka ...
sve sta je sigurno u mojoj bejha se zatvara nazalostt
luxus ba...
Pa šta ima važnije za jednu državu nego zaštititi najslabije. Tamo gdje je žena u braku ili vanbračnoj vezi ugrožena a zakon tu nemoćan i nemože pomomći, onda se država tj. socijalno mora pobrinuti za te žene. To je sigurno puno važnije nego autoputevi za Beograd.
Čim je to javno, nije to ni s od sigurne kuće...
Sada kada ste objavili fotografiju sigurne kuće džaba im je i da skupe sredstva-niti je lokacija biti tajna niti će , samim time, moći biti sugurna !
A imaju 500k da daju Slobodi
Sramota vala
Hahahah. Šta znači finansijski problemi? Jel to nešto sa parama ili ima i drugo značenje. Tako je jednom u Sarajevu u domu zdravlja, rekoh možetel mene primit preko reda, prije ovih staraca, iako sam ja sposobniji i mlađi? Kaže daj nam razlog. Rekoh ja imam socijalnih problema (mentalnih, psihijatrijskih, asocijalan, anksioznost), kad ovi me pustili, mislili ja imam finansijskih poblema (bijeda, beskučnik, sirotište). Zaključio sam.
Ma ne može, jednostavno ne može više tako ići u PLBiH. Ovo nema veze sa Sarajevom, ali kako vazda protiv Veleža uvijek sporne odluke? Prvi pomočnik na slušalice govori "PENAL, PENAL JE ZA VELEŽ", koji najbolje vidi liniju šesnajsterca, i gospodin Petrović neće to da uvaži. Protiv Željezničara, čovjek iza gola-Mujić, peti sudija govori da je Brandao igr'o rukom, tad se onda uvaži i poslije se ispostavi da Brandao nije igrao rukom :)
@RamboGrckiBogNeretve Glavni sudija nemora da posluša prvog pomočnika
Ovoga ima samo u protektoratu.......