Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada treba ginuti za tuđe interese tu nas primaju. Kroz istoriju uvijek smo ratovali za tuđe interese i ginuli na najtezim ratistima.
Svaka čast za Podžića
U NATO-u imamo status kandidata jer tu nisu upetljani SDA-HDZ-SDS banditi. Da se njih pitalo i to bi propalo. Sifete samo naprijed i ne dozvoli etnonacionalistickim kriminalcima da se tu petljaju.
Isti Lavrov…
Čak su i Sjeverna Makedonija, Albanija i Crna Gora uspjeli da uđu u NATO, a mi propali ko žeton, a Sifet se hvali da imamo status kandidata. Hahahhahahhaha, pa ima li iko još išta da vjeruje ovim političarima na vlasti. Sifete ne lupetaj više, godinama i godinama smo kandidat i tako će i vječno ostati. Hvala koaliciji zla SDA-DF-HDZ-SNSD.
Zajednički projekat ZG i SA. prema NATO-u o bazi ŽELJAVA! Eh, kakve bi to bile mogućnosti! ;)
Bošnjaci su desetkovani kao narod u prošlom ratu, 1.2 miliona otišlo iz BIH, 60.000 poginulih, spali na četvrtinu teritorije BIH. Neki budući rat bi nas potpuno unišitio kao narod .
I ovaj Sifet doživotni ministar, jedino ga crna zemlja može odvojiti od fotelje.
Čim nas primaju znači da će se opasno ratovati. Šta slunto Podžić zna koji su njegovi ratni uspjesi osim šverca kroz tunel.
biće rata, trebat će friškog mesa s Balkana.
Fino se Federacija odvoji od RS i uđe u NATO i EU i svima fimo!😂🤣👍
Mislim fino😂🤣😂👍
Glup*o jednom rijeci Glu*ko
Nije mi jasno zašto BiH, kao država sa tri konstutitivna naroda, različitih vjera, nacija, jezika ne radi na tome da bude neutralna? Kao što je Švajcarska bila do sad. Trajnu neutralnost možemo lobirati na sve strane, igrajući karte koje smo do sad koristili da jedni druge ukopamo.
Samo NATO nikakve druge opcije. Dosta smo mi propatili ovdje
Što kažu onamo oni, dogodine u Kninu.
Sifetaga,roso mlada,rana..ima li peMzije na vidiku
Eki Sifeta!